Kırmızı Gözlü 3 Cin Problemi

ertesi güne geçmeyi denersiniz eğer iş değişiyor

Gün değişmesinin bir önemi yok.Ölüm kuralı her cin için bireysel bi olay.Benim gördüğüm diğer iki kırmızılı cin varsa ve ölmüyorlarsa bir birlerinin ölümünü bekliyor olabilirler.Bu durumda bana hiç bir zaman giren çıkan olmaz.Çünkü ben her halükarda en az 2 kırmızılı cin görüyorum

soru üniversite de yüksek lisans sorumuzdu cevap 3 gün sonra 3 de ölürler

En az 1 dediğine göre iki tanesinin kırmızı gözlü olduğu kesinse kırmızı gözlü olmayan bir kişi kalabilir.

Bu durumda, kimse kendinin kırmızı gözlü olduğunu düşünmez, mutlu mesut yaşarlar. :D

Anın bakış açısından Bye göre C ölmeli, Cye göre B ölmeli diğer gün doğumu zorunlu olarak. Yani ana gözlemciye göre(B ve C için de uyarlarsak) diğeri kişi diğer gün doğumu ölmezse kendisinin kırmızı gözlü olduğunu anlar ve 2. gün doğumu ölür.

gercek-cin-goruntuleri.jpg

cinler-alemi-300x269.jpg
demon-cat.jpg

eğleniyozmu gençler:D

Üçünün de aynı anda kendinin kırmızı gözlü olmadığını düşünmesine bir engel olmadığından problem yok ortada.

Dur açık havada yürüyeceğim az biraz sonra görüşürüz.

Gün değişmesinin bir önemi yok.Ölüm kuralı her cin için bireysel bi olay.Benim gördüğüm diğer iki kırmızılı cin varsa ve ölmüyorlarsa bir birlerinin ölümünü bekliyor olabilirler.Bu durumda bana hiç bir zaman giren çıkan olmaz.Çünkü ben her halükarda en az 2 kırmızılı cin görüyorum

gün 2:

cin 3: kimse olmedi. demekki kirmizi gozlu sayisi birden fazla. cunku bir tane olsaydi baktigi kimsede kirmizi goz goremedigi icin intihar ederdi. e ben bunu zaten biliyorum. cunku cin 2 ve cin 1 kirmizi goze sahipler. eh, herkes kirmizi gozlu sayisinin en az 2 oldugunu anlamis durumda. o yuzden cin 2 ve cin 1 intihar edecek. cunku bana baktiklarinda beyaz goz gorup birbirlerine baktiklarindaysa sadece 1 tane kirmizi gozlu gormus olacaklar. digerinin kendisi oldugunu anlayacaklar.

sonuc: herkes diger iki cinin intihar etmesini bekler ve kimse olmez.

gun 3:

-------------

cin 1: hassiktir! cin 2 ve cin 3 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

cin 2: hassiktir! cin 1 ve cin 3 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

cin 3: hassiktir! cin 1 ve cin 2 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

sonuc: hepsi intihar edip olur.

Yav adam önceden diğerlerinin gözlerine bakmıyorsa niye şimdi bakıyor.

Cin lan bunlar, bilmesinler diye yine bakmazlar. :D

Tabi hepsi Berat gibi değillerse. :D

gün 2:

cin 3: kimse olmedi. demekki kirmizi gozlu sayisi birden fazla. cunku bir tane olsaydi baktigi kimsede kirmizi goz goremedigi icin intihar ederdi. e ben bunu zaten biliyorum. cunku cin 2 ve cin 1 kirmizi goze sahipler. eh, herkes kirmizi gozlu sayisinin en az 2 oldugunu anlamis durumda. o yuzden cin 2 ve cin 1 intihar edecek. cunku bana baktiklarinda beyaz goz gorup birbirlerine baktiklarindaysa sadece 1 tane kirmizi gozlu gormus olacaklar. digerinin kendisi oldugunu anlayacaklar.

sonuc: herkes diger iki cinin intihar etmesini bekler ve kimse olmez.

gun 3:

-------------

cin 1: hassiktir! cin 2 ve cin 3 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

cin 2: hassiktir! cin 1 ve cin 3 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

cin 3: hassiktir! cin 1 ve cin 2 intihar etmedi. demekki onlar da ikiser tane kirmizi gozlu cin goruyor! o zaman ben kirmizi gozluyum!

sonuc: hepsi intihar edip olur.

En az iki tane kırmızı olacağına herkesin kanaat getireceğini öngöremedikleri için intihar falan olmaz D:

1 her zaman 2'nin 3'ten,3'ün 2'den ölüm beklediğini düşünür.Bu iki herifin ölmemesi 1 için bir çıkarım gerektirmez sonsuza kadar yaşar amcam bu zihniyetle.Ölmediklerinde ise hıyarlar birbirinden ölüm bekliyor diye düşünür

Geri
Üst Alt