GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Her Galatasaray taraftarı uA çatısında buluşmalı bana göre.
Neden? Herkes aynı fikre sahip değil ki, niye belli bir gruba ait olman gereksin? Bir kere sen uA dışındakileri taraftar saymıyorsun. Bir de uA'da farklı görüşleri dile getirebiliyor musunuz, yoksa ne denirse o mu?

Sn sinan bilgin nerdesınız

Neden? Herkes aynı fikre sahip değil ki, niye belli bir gruba ait olman gereksin? Bir kere sen uA dışındakileri taraftar saymıyorsun. Bir de uA'da farklı görüşleri dile getirebiliyor musunuz, yoksa ne denirse o mu?

Toplu hareket önemli. Genelde ortak kararlar çerçevesinde hareket edilir. Bir kişinin lafıyla hareket edilmez GSC gibi. :)

modlar bu herifin üzerinden başka bir şeyler mi planlıyor anlamadım.vurun kıçına tekmeyi gidip stad önünde korsan bilet satmaya devam etsin.

Toplu hareket önemli. Genelde ortak kararlar çerçevesinde hareket edilir. Bir kişinin lafıyla hareket edilmez GSC gibi. :)

ultrAslan da kararları kim veriyo. bir kişinin lafına bakılmıyo mu orda ? sen bişey desen seni sallayan olacak mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
adamın adına konu açılmış koltuğa oturtulmuş ama sorudan ziyade küfür ve hakaretlere maruz kalmış. böyle misafirperverlik olmaz.
ciddi ciddi sorularınız varsa sorun yoksa yaptıgınız hiç hoş değil.
eğer mesajımı fark ederseniz bir sorum olacak ?
* ua neden her şartta takıma zarar veren yönetim ve oyuncuları destekleyip eleştirileri engelliyor ?

lan zeki stad da çekilmiş bir fotonu koy dedik yemedi mi?

Geri
Üst Alt