GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Sn Zeki Senturk.

"Onumuzu gormeden protesto" demissin.

Kardes eger siz

. Pazartesi sali bombalar patliyor sozunden

. Hamzaya verdigi golcu sozunden

. Yaz transferin son gunu melo ve dzemailiyi maasinin %70 ini odemeye devam edip yollamasindan ve GS i on liberosuz lige baslatmasindan

. Gross skandalindan

. Kadin basketci lisans skandalindan

. Baskete tarihin en buyuk sponsoru deyip aylar sonra rakibinin 10 da 1 i gibi skandaldan.

. CL deki tek takim olmamiza ragmen TSL deki en gec sponsor bulup onu da nakit degil dumankaya ile kat karsiligi sozlesmeden ve paralel muhabbetine girince ondan da olmamizdan

. Harunla atisip ona bile rezil olmasindan

. Cuneyt ve bugune kadar 4 istifadan

. Top gorunce bomba diye karakola goturen kardesinin floryaya atamasindan

. Para getiren GS adasini rusvet diye genel kurula sosyal tesis yapmasindan

. Hamzayi kovup denizliyi getirmesinden

. Denizliye 5 adet 20 -25 yas araliginda futbolcu sozu verip tutmamasindan

. Uefa cezasi geldikten tam 7 gun sonra ceza ile ilgili aciklama yaparken milyonlarin gozunun icine bakip "Transfere devam edecegiz" deyip transfer yapmamasindan.

. Ilk yariya on liberosuz baslatip 2. Yari mahsus transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip 2. Yariya GS i golcusuz baslatmasindan

. Donk denen 30 yasindaki 5 ay sonra mukavelesi bitecek okuzu 2.5 milyona almasindan

. Denizliyi de tazminatini odeyip kovmasindan

. Takimda hala Tarik , Donk , Umut gibi cercop dururken takimin yildizlarina mantiksiz dayanaksiz bir ceza verip bizi tasiyacak adamlari kusturmesinden

. Serdar aziz gibi son 4 yil nerede ise ortalama ligin yari macini sakat gecirmis adama 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu vermesinden

. 4 aydir bos olan TD luk koltugunu dolduramayacak kadar plansiz programsiz olmasindan ve sonunda mecburen Riekerinke kalmasindan.

. Ilk isim catiyi kapatmak deyip yapamamasindan

. GS TV yi uyduya tasiycam deyip onu bile yapamamasindan

Sonra bile buraya gelip hala "Önünüzü görememekten dolayı protesto edememekten" bahsediyorsanız bu dursunun verdigi "yem" miktarinin gozunuzun onune perde cekecek kadar çok olmasındandır!! :(

Ya bu ne be kardelşim. Bunu okuyacak vakit yok çok hızlı akıyor zaman burda. Dursun Özbek gerçek taraftarın gözünde NÖTR pozisyonundadır. Geldiğinden beri tüm kupaları toplamasına rağmen. Çünkü hataları var.

Ya arkadaş sen taraftar falan değilsin ha. Sen Galatasaray sempatizanısın. Önce bunu kabul et.

Dedigim gibi Allah akil fikir versin. ultraslan büyük taraftar, digerleri ise bir hic.

Ne dediysem teker teker destekliyor yazdiklarin. Siz ancak baskalarininin taraftarligini ölcün o kücük aklinizca. Ultraslan olarak cünkü siz üstünsünüz ya.

bana bak lan salak zeki. polarınız terletti hasta oldun geldin heralde. sen urda gscye ettiğin lafları gerçekte söylesene TOTON SIKIYSA. gs tarihinin en kötü zamanlarını geçiyor mal gibi izliyorsunuz sonra da gerçek taraftarız diyorsunuz.

defol git lan burdan kaypak yalak herif

Neydi bu şimdi? Akıllı olmak çok mu zor?

Ya bu ne be kardelşim. Bunu okuyacak vakit yok çok hızlı akıyor zaman burda. Dursun Özbek gerçek taraftarın gözünde NÖTR pozisyonundadır. Geldiğinden beri tüm kupaları toplamasına rağmen. Çünkü hataları var.

Evet okumak isinize gelmez.

Teker teker dursunun yalanlari yanlislari yaziyor orda.

O yuzden uzun ister istemez! :)

Ona ragmen "Notr" olan GS taraftari degil "$" taraftaridir!!

Son düzenleme:
Dedigim gibi Allah akil fikir versin. ultraslan büyük taraftar, digerleri ise bir hic.

Ne dediysem teker teker destekliyor yazdiklarin. Siz ancak baskalarininin taraftarligini ölcün o kücük aklinizca. Ultraslan olarak cünkü siz üstünsünüz ya.

Bunlar ölçmede uzman renkdaş... Eeee yala yala ne kadar büyüdüğünü de merak eder insan cebinin....

Herif baya baya ua olmayanlar Galatasaraylı değildir demiş lan ahahahah,kaç senedir bu forumu düzenli takip ederim bu kadar boktan birşey okumadım.Zeki,bunu tek başına mı düşündün yoksa yardım aldın mı?

Bu ayrımı iyi yapın. Burdakilerin %95 'i falan gerçek taraftar değil. Uzaktan sempatizan. Kuzey Afrika 'daki sempatizanlarımızdan ne farkınız var?

Valla kimse kusura bakmasin sabrinin 300 bin euro indirmesini buyuk fedakarlik olarak goren adamlar basta oldugu surece urun murun almam, alanda enayidir benim gozumde. Ulan zengin insanlar degiliz, sabrinin esi lambo ile hiz denemesi yapacak ben de kalkacam urun alip kulube destek olacagim oyle mi ? Tam burada kufur etsem cok sik olurdu aslinda ama neyse.

Sn Zeki Senturk.

"Onumuzu gormeden protesto" demissin.

Kardes eger siz

. Pazartesi sali bombalar patliyor sozunden

. Hamzaya verdigi golcu sozunden

. Yaz transferin son gunu melo ve dzemailiyi maasinin %70 ini odemeye devam edip yollamasindan ve GS i on liberosuz lige baslatmasindan

. Gross skandalindan

. Kadin basketci lisans skandalindan

. Baskete tarihin en buyuk sponsoru deyip aylar sonra rakibinin 10 da 1 i gibi skandaldan.

. CL deki tek takim olmamiza ragmen TSL deki en gec sponsor bulup onu da nakit degil dumankaya ile kat karsiligi sozlesmeden ve paralel muhabbetine girince ondan da olmamizdan

. Harunla atisip ona bile rezil olmasindan

. Cuneyt ve bugune kadar 4 istifadan

. Top gorunce bomba diye karakola goturen kardesinin floryaya atamasindan

. Para getiren GS adasini rusvet diye genel kurula sosyal tesis yapmasindan

. Hamzayi kovup denizliyi getirmesinden

. Denizliye 5 adet 20 -25 yas araliginda futbolcu sozu verip tutmamasindan

. Uefa cezasi geldikten tam 7 gun sonra ceza ile ilgili aciklama yaparken milyonlarin gozunun icine bakip "Transfere devam edecegiz" deyip transfer yapmamasindan.

. Ilk yariya on liberosuz baslatip 2. Yari mahsus transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip 2. Yariya GS i golcusuz baslatmasindan

. Donk denen 30 yasindaki 5 ay sonra mukavelesi bitecek okuzu 2.5 milyona almasindan

. Denizliyi de tazminatini odeyip kovmasindan

. Takimda hala Tarik , Donk , Umut gibi cercop dururken takimin yildizlarina mantiksiz dayanaksiz bir ceza verip bizi tasiyacak adamlari kusturmesinden

. Serdar aziz gibi son 4 yil nerede ise ortalama ligin yari macini sakat gecirmis adama 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu vermesinden

. 4 aydir bos olan TD luk koltugunu dolduramayacak kadar plansiz programsiz olmasindan ve sonunda mecburen Riekerinke kalmasindan.

. Ilk isim catiyi kapatmak deyip yapamamasindan

. GS TV yi uyduya tasiycam deyip onu bile yapamamasindan

Sonra bile buraya gelip hala "Önünüzü görememekten dolayı protesto edememekten" bahsediyorsanız bu dursunun verdigi "yem" miktarinin gozunuzun onune perde cekecek kadar çok olmasındandır!! :(

Az önce yönetim olarak uyarmamiza ragmen israrla uzun yazilar yazmaya devam ediyorsun

Okunmuyor efendim yapmayin rica ediyorum

Zeki hesap num yolla boş yapma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen boş taraftarsın kardeşim tribünlerde emek harcamadığın için. Sen uzaktan sempatizansın. Gerçek taraftar olmak ayrı semaptizan olmak ayrı. Bu forum önce aklına bunu sokmalı.

Önümüzü göremeden protesto mu edelim sizin gibi gaza gelip. Sezon açılsın gereken bir şey varsa yapılır. Belki de şampiyonluğa oynayacağız. Protesto için yanlış zaman.

Geçen sene Ağustos Eylül zamanları buradaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama herkes rezalet bir sezon geçireceğimizin farkındaydı. Ligde ilk 3'e oynayamayacak takım için Hamza CL'ye yeterli diyordu Eylül başlarında, biz kafayı yedik burada. Şu anda o kadrodan farklı bir durum yok. Hala takım delik deşik. Aynı şeyleri tekrar yaparsak netice de aynı olmaz mı? Aslında önümüz görülüyor da siz umursamıyor gibisiniz. Ultraslan keşke bir tepkisini koysa belki yönetim biraz akıllanır.

Sen boş taraftarsın kardeşim tribünlerde emek harcamadığın için. Sen uzaktan sempatizansın. Gerçek taraftar olmak ayrı semaptizan olmak ayrı. Bu forum önce aklına bunu sokmalı.

Ya aklın almıyor mu senin,Almanya'da oturuyorum diyor,ne yapmasını bekliyorsun adamdan,her haftasonu uçakla Türkiye'ye mi gelip gitsin?Şartlar elvermiyor,hayat şartları denen bir şey var.Ürün alır,katkısını öyle yapar.

Geri
Üst Alt