GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

GS de hic bir organ taraftara gore aksiyon almadi almaz ve almayacak . Ua , bagimsizlar , gsc liler .

Kongre su an genelde tatilde , divan toplantisinda dinleyin tv den bakalim kac kisi seyircilerden filan bahsedecek

konusu bile gecmez . Ama bu genel kurulun dursunu istifaya zorlamasi gerektigi net ortada . Ona da pek ugrasan yok , bana ne cilik hakim bende oldugu gibi , bak burda yazip duruyorum anca , aksiyon ? Sifir

Aslolan Galatasaray oldugundan dursunun gitmesi gerekiyor.

Kaldigi her saniye kulubu bitiriyor.

Stadda para ile satin alinmis, biletlerin peskes cekildigi ua oldugundan orada etkin protesto olmuyor.

Zaten kombine geliri + store oldu mu bilancoyu gosterip o koltukta oturmaya devam edecek cibiliyetsiz.

Ammaaa mevcut durumda oldugu gibi gecen sene bugun 27 bin olan kombine 3 binde kalınca, store cirosu gecen senenin %50 gerisinde kalinca , gecen sene CL ye giden GS a bile forma sponsoru bulamayan dursun bu sene de sponsor bulamayinca o genel kurul da , dursun da, satilmis ua da GSın tek sahibinin onlar degil gercek GS taraftari oldugunu seve seve anlayacaklar, anlayacaksiniz.

Bu bir iktidar savasi, siz satilmislara (UA cilar), lisecilere karsi biz GS taraftarı.

Kaybedeceksiniz bu savasi hepiniz.

Dursun seve seve gidecek.

3 bini satilmis 5 bin kisiye oynayarak devam edemeyecekler.Gelip elimizi opecekler. Dursunu gonderecekler. Ve biz GS i bu cibiliyetsizden kurtaracagiz.

Baska yolu yok.

Nereden biliyorsun adamın Ultraslan olduğunu satılmış olduğunu?Yakışmadı.

Aslolan Galatasaray oldugundan dursunun gitmesi gerekiyor.

Kaldigi her saniye kulubu bitiriyor.

Stadda para ile satin alinmis, biletlerin peskes cekildigi ua oldugundan orada etkin protesto olmuyor.

Zaten kombine geliri + store oldu mu bilancoyu gosterip o koltukta oturmaya devam edecek cibiliyetsiz.

Ammaaa mevcut durumda oldugu gibi gecen sene bugun 27 bin olan kombine 3 binde kalınca, store cirosu gecen senenin %50 gerisinde kalinca , gecen sene CL ye giden GS a bile forma sponsoru bulamayan dursun bu sene de sponsor bulamayinca o genel kurul da , dursun da, satilmis ua da GSın tek sahibinin onlar degil gercek GS taraftari oldugunu seve seve anlayacaklar, anlayacaksiniz.

Bu bir iktidar savasi, siz satilmislara (UA cilar), lisecilere karsi biz GS taraftarı.

Kaybedeceksiniz bu savasi hepiniz.

Dursun seve seve gidecek.

3 bini satilmis 5 bin kisiye oynayarak devam edemeyecekler.Gelip elimizi opecekler. Dursunu gonderecekler. Ve biz GS i bu cibiliyetsizden kurtaracagiz.

Baska yolu yok.
Dursunu bende hiç istemiyorum da tepki ona değil Galatasaray'a zarar veriyor maalesef. Tepki vermesini beceremiyoruz. Florya nın kapılarını bozuyoruz bilmem dursun istifa diye en basit örnek olarak. Umrunda olmadığı gibi maddi zararı yine kulüp görüyor dursun değil. Git oteline yazın ne bileyim artık. İşgal edenlere tepki göstermek de kolay değil tabiki. Adamların malı yok sadece isimleri var kaybede bilecekleri. Dursun gibisi de Umrunda değil isim çizim anladığım kadarıyla

Aslolan Galatasaray !!!

Dursunu bende hiç istemiyorum da tepki ona değil Galatasaray'a zarar veriyor maalesef. Tepki vermesini beceremiyoruz. Florya nın kapılarını bozuyoruz bilmem dursun istifa diye en basit örnek olarak. Umrunda olmadığı gibi maddi zararı yine kulüp görüyor dursun değil. Git oteline yazın ne bileyim artık. İşgal edenlere tepki göstermek de kolay değil tabiki. Adamların malı yok sadece isimleri var kaybede bilecekleri. Dursun gibisi de Umrunda değil isim çizim anladığım kadarıyla

Aslolan Galatasaray !!!

Ben realist olmaya calisiyorum.

He bu arada satilmis derken kastettigim sen degilsin aman ha.

Net ua olusumu icin dusuncemdir. Oradadda maşa olarak kullanilan var bir de "yonetici" sifati ile parsayi toplayanlar. Satilmistan kastim tamamen bu yonetici tayfasidir.

Ben o tarz toplu protestolarin gercek GS taraftari arasinda organizasyon olmadan hatta gunumuz kosullarinda olmasini imkansiz goruyorum.

En etkin yol , bu devirde herkesin hemen anladigi en etkin yol bu.

Tribun gelirini 50 milyon dolarcik!! kismak o baskan sifati ile koltuga oturtulmus zata yapilacak her turlu protestodan daha etkilidir.

Son düzenleme:
GS de hic bir organ taraftara gore aksiyon almadi almaz ve almayacak . Ua , bagimsizlar , gsc liler .

Kongre su an genelde tatilde , divan toplantisinda dinleyin tv den bakalim kac kisi seyircilerden filan bahsedecek

konusu bile gecmez . Ama bu genel kurulun dursunu istifaya zorlamasi gerektigi net ortada . Ona da pek ugrasan yok , bana ne cilik hakim bende oldugu gibi , bak burda yazip duruyorum anca , aksiyon ? Sifir

Bu dogru. Hep burunlarinin dikine gitmeyi sevdiler. Eskiden bunu yapabiliyorlardi.

Artik hayal.

GS tribun gelirlerinden yillik bir 50 milyon dolar kısarsak gelsin o genel kurul burnunun dikine gitmeye devam etsin gorelim!!

Seve seve gonderecekler dursunu.

Ben realist olmaya calisiyorum.

He bu arada satilmis derken kastettigim sen degilsin aman ha.

Net ua olusumu icin dusuncemdir. Oradadda maşa olarak kullanilan var bir de "yonetici" sifati ile parsayi toplayanlar. Satilmistan kastim tamamen bu yonetici tayfasidir.

Ben o tarz toplu protestolarin gercek GS taraftari arasinda organizasyon olmadan hatta gunumuz kosullarinda olmasini imkansiz goruyorum.

En etkin yol , bu devirde herkesin hemen anladigi en etkin yol bu.

Tribun gelirini 50 milyon dolarcik!! kismak o baskan sifati ile koltuga oturtulmus zata yapilacak her turlu protestodan daha etkilidir.
Yanlış tepkiye karşıyım. Yani Galatasaray kulübün mali tablosuna zarar getirecek tepkilere pek olumlu bakamıyorum. Oradaki emanetciler yani yöneticiler üstelik en az zararı görüyor. Onların umrunda olsa çoktan giderdiler

Aslolan Galatasaray !!!

burada vıdı vıdı edip taraftarlık dersi verenler sezon başlayınca sakın dert yanmasınlar aslolan galatasaraydır der avunursunuz osmanlı akhisar dan daha geride bir takım kurulacak ondan sonra aslolan galatasaray diyecez ne güzel dünya arkadaş :) bu zihniyet olduğu müddetçe 1245 yıl daha uefa kupasıyla övünürüz

Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.

Aslolan Galatasaray !!!
hakikaten yazdıklarımdan insanları desteklediğim sonucunu çıkarttıysan zaten bana söyleyecek söz kalmıyor :) kimi desteklemişim acaba çok merak ediyorum dursunumu :) real madrid e koy bakalım serdar rodellaga yı donku sabriyi ne taraftar kalır ne yönetim :) aslolan kafayı kullamak !!!

hakikaten yazdıklarımdan insanları desteklediğim sonucunu çıkarttıysan zaten bana söyleyecek söz kalmıyor :) kimi desteklemişim acaba çok merak ediyorum dursunumu :) real madrid e koy bakalım serdar rodellaga yı donku sabriyi ne taraftar kalır ne yönetim :) aslolan kafayı kullamak !!!
O zaman başla kullanmayı kafanı ne diye bilirim ki başka. Hayırlı işler herkese şimdilik

Aslolan Galatasaray !!!

Yanlış tepkiye karşıyım. Yani Galatasaray kulübün mali tablosuna zarar getirecek tepkilere pek olumlu bakamıyorum. Oradaki emanetciler yani yöneticiler üstelik en az zararı görüyor. Onların umrunda olsa çoktan giderdiler

Aslolan Galatasaray !!!

Dursunun kaldigi hergun kulubun mali yapisi, prestiji yerin dibine batiyor asil.

Onu en cabuk koltuktan kaldiracak 1 yol var o da bu.

sadece ua taraftarmış diğerleri boş taraftar yani sempatizanmış

bu mal stada gidenleri taraftar sayıyor sadece

ulan gs koca kulüptür dünyada tanımayanı yok

herkes stada nasıl gitsin

o zaman gsnin en baba taraftar sayısı 52 bin kişidir stad kapasitesi yani

göztepe 80 bin seyirci toplasa bizden daha çok taraftarı olacak öyle mi

de get dursunun yalakası

mal mal şeyler yazıp durma

biziz ulan taraftar sen şakşakçısın yalaka herif

sadece ua taraftarmış diğerleri boş taraftar yani sempatizanmış

bu mal stada gidenleri taraftar sayıyor sadece

ulan gs koca kulüptür dünyada tanımayanı yok

herkes stada nasıl gitsin

o zaman gsnin en baba taraftar sayısı 52 bin kişidir stad kapasitesi yani

göztepe 80 bin seyirci toplasa bizden daha çok taraftarı olacak öyle mi

de get dursunun yalakası

mal mal şeyler yazıp durma

biziz ulan taraftar sen şakşakçısın yalaka herif

Ağzına sağlık.Gerçi bunlara küfür etsen bile yarabbi şükür diyecek zihniyetleri var.Dursunu yalamalarını çok görmemek lazım.

Bıkmadınız mı hala? Ne değiştireceksiniz ki bu çocukla tartışarak.

Akşama gelir yine Zekki. Bi güzel söveriz yine :)

Geri
Üst Alt