Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 dk lik testle 3900 testmi yapmis koca turkiye yaziklar olsun gunluk 8 000 10 000 test yapmam lazim hastalik yayilmaya devam ediyor bir yer gelecek hastalik zirve yapip buyuk kayiplar verebiliriz allah korusun

Transfer döneminde duyumcular oluyor ya işte onların sağlık versiyonları çıktı her gördüğünüz duyumcuya inanmayın ahali transferden pay bicin.

Test sayısının az olması; test yapılması gereken hasta ya da şüpheli sayısının az olması anlamına gelebilir mi? Yani hasta çok da testin gelmesini mi bekliyor bu hastalar. Günlük bu kadar mı test kitimiz var? Bi yerde bi yanlış var ama nerde anlamadım ben arkadaşlar
Testi başvurana yapıyorlar ki buda semptomları daha ağır hissedenlere, birde henüz semptomlar gözükmeyenler var. Ancak tarama ile yapılabilir. Oda epey vakıa sayısı çıkartacaktır. Önemli olan kaybımızın az olmasıdır.

yalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye
Aynı kadın sonra hayata döndürüldü diye paylaşım yapmıştı

Elif Dagli

@DrElifDagli

·
3s

Haberi düzeltiyorum. Meslektaşımız yaşama geri döndürülmüş yaşıyor

Test yazısı az ama acaba bunun bir nedeni laboratuvar sayılarının azlığından mı acaba? Umarım günlük 10 bin test yapma aşamasına geliriz.

Artık Avrupa ve ABD 'de salgının önüne geçebilmek çok zor.
Biz de o yola girdik malesef.
İyilikle, güzellikle, rica minnetle mücadele olmuyor, bu çok net.
Çin gibi yapılmadıkça da olmayacak.

Ben açıkçası bakandan ziyade bilim kuruluna güveniyorum Türkiye'nin en iyi dalında uzman hekimleri var adamlar diyor bizim her tavsiyemiz yapılıyor o yüzden sosyal medyadaki herşeyi çok okumamak lazım.

Elimizde kit var deniyor. O zaman neden bekleniyor hala? Risk grubundaki mesleklerden başlasınlar tek tek test etmeye. Çok mu zor? 1milyon kit aldık diyolar Çin'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt