Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.803
- 94.879
- 4.978
evet doktor açıklamıştı bir başka doktorun öldüğünü. kesinlikle inanmıyorum rakamlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet doktor açıklamıştı bir başka doktorun öldüğünü. kesinlikle inanmıyorum rakamlara.
Ok beyin salatası ve kalamar da olursa atlar gelirim bitinceSana söz rakı içeceğiz bittiğinde @Sertan Nalbant dayımla birlikte.
abi arkadaşım öldü diye yanlış haber mi olur sansürlemişlerdir
Testi başvurana yapıyorlar ki buda semptomları daha ağır hissedenlere, birde henüz semptomlar gözükmeyenler var. Ancak tarama ile yapılabilir. Oda epey vakıa sayısı çıkartacaktır. Önemli olan kaybımızın az olmasıdır.Test sayısının az olması; test yapılması gereken hasta ya da şüpheli sayısının az olması anlamına gelebilir mi? Yani hasta çok da testin gelmesini mi bekliyor bu hastalar. Günlük bu kadar mı test kitimiz var? Bi yerde bi yanlış var ama nerde anlamadım ben arkadaşlar
Aynı kadın sonra hayata döndürüldü diye paylaşım yapmıştıyalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye
doktorda nasıl yalan şey söyleyebiliyorsa bu konu hakkında. gerçi twitin altında yazılanları okudumda kadını tehdit bile etmiş olabilirler.Daha sonra ölmedi hayata geri döndürüldü dedi. Her önüne gelene inanmayın yaw kolpacı doktormuş
bütün dünyanınki miONAYLANAN TOPLAM VAKA SAYISI
411,242
Etkin vakalar
285,748
Tedavi edilen vakalar
107,199
Ölümcül vakalar
18,295
Yahu neden tehdit etsinler. Biraz realist olun yav abartmayındoktorda nasıl yalan şey söyleyebiliyorsa bu konu hakkında. gerçi twitin altında yazılanları okudumda kadını tehdit bile etmiş olabilirler.
dünya toplamiNeresi bura
Beyin salatasını bilmem ben. Rakı olacak gerisi bireysel zevkler. İster beyin ye ister billurOk beyin salatası ve kalamar da olursa atlar gelirim bitince
Demek billur seviyorsun afiyet olsunBeyin salatasını bilmem ben. Rakı olacak gerisi bireysel zevkler. İster beyin ye ister billur![]()