Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amerikali volkan kara nerde la,hakan delikanli abiyi hakli buldum diye bi konuda antibaby olmustu.hakan delikanli abiyi ben fenerli saniyodum omceden
Bu arada gitmeden belirteyim Sergo, senin hocayı biraz inceledim şimdi tam ne zaman demiş hatırlamıyorum ama korona yeni yeni Çin dışına çıkmaya başladığı dönemde Türkiye'ye gelse bile teğet geçecek, diğer ülkeler gibi zarar görmeyecek minvalinde şeyler söylemiş. İstatistikler ve gidişat hiç öyle göstermiyor. Bir diğer dikkatimi çeken nokta ise malumun ilanını çok yapıyor. Mesela atıyorum ABD çok kötü olacak diyor, bunu yaklaşık olarak 10 gündür falan biliyoruz zaten gökyüzüne bakmaya gerek yok malumu ilan etmek ile kehanet arasında ciddi fark var diye değerlendiriyorum.

kesme ne lan. sergoidin her postunda yeni bir yemek ismi ogreniyorum
20200328_013238.webp
arasi kakaolu

Bu arada gitmeden belirteyim Sergo, senin hocayı biraz inceledim şimdi tam ne zaman demiş hatırlamıyorum ama korona yeni yeni Çin dışına çıkmaya başladığı dönemde Türkiye'ye gelse bile teğet geçecek, diğer ülkeler gibi zarar görmeyecek minvalinde şeyler söylemiş. İstatistikler ve gidişat hiç öyle göstermiyor. Bir diğer dikkatimi çeken nokta ise malumun ilanını çok yapıyor. Mesela atıyorum ABD çok kötü olacak diyor, bunu yaklaşık olarak 10 gündür falan biliyoruz zaten gökyüzüne bakmaya gerek yok malumu ilan etmek ile kehanet arasında ciddi fark var diye değerlendiriyorum.
Ben yillardir takip ettigim icin,yanildigi bisey olmadi.ulkemiz için söylediği ise italya veya diger avrupa gibileri olmayacagi,az hasarla atlacagi idi ama tabi önlem alinmazsa ciddi sorunlar olur dedi.yine de daha ileri gitmez burda

Niyeyse nisan ayinda çözümler olacagini düşünüyorum ciddi ciddi.sampiyonluk havasini ozledim :(

Lan gurbet kupasi diye bisey varmis.knupta oynuyo

Ben yillardir takip ettigim icin,yanildigi bisey olmadi.ulkemiz için söylediği ise italya veya diger avrupa gibileri olmayacagi,az hasarla atlacagi idi ama tabi önlem alinmazsa ciddi sorunlar olur dedi.yine de daha ileri gitmez burda

Ülkemiz için İtalya ve diğer Avrupa ülkeleri gibi olmaz diyorsa, ülkemizin önlem alacağı konusunda emin olmalı. Yok eğer bu konuda kuşkuları varsa, hangi akla hizmet ülkemizin İtalya gibi olmayacağı konusunda bu denli bir cüretle ahkam kesebiliyor oluşunu sorgulanmalı. Döverim seni Sergen, boş umut dağıtma, insanların algılarıyla oynama. Yalnız o kesme dediğin şeyler kilo yapar canım çok yememelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt