- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
antu'daki yozgatliyi mi cagirsak napsak, bi atraksiyon lazim. günler cok monoton gecmeye basladi. @Hakan Duz napiyon haci
Sesi çıkmıyor çunku banlanmaktan korkuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antu'daki yozgatliyi mi cagirsak napsak, bi atraksiyon lazim. günler cok monoton gecmeye basladi. @Hakan Duz napiyon haci
Allah belani versin@Serkan G. Veren'in 12 uyarisindan 6sini ben vermisim
Bu arada gitmeden belirteyim Sergo, senin hocayı biraz inceledim şimdi tam ne zaman demiş hatırlamıyorum ama korona yeni yeni Çin dışına çıkmaya başladığı dönemde Türkiye'ye gelse bile teğet geçecek, diğer ülkeler gibi zarar görmeyecek minvalinde şeyler söylemiş. İstatistikler ve gidişat hiç öyle göstermiyor. Bir diğer dikkatimi çeken nokta ise malumun ilanını çok yapıyor. Mesela atıyorum ABD çok kötü olacak diyor, bunu yaklaşık olarak 10 gündür falan biliyoruz zaten gökyüzüne bakmaya gerek yok malumu ilan etmek ile kehanet arasında ciddi fark var diye değerlendiriyorum.Amerikali volkan kara nerde la,hakan delikanli abiyi hakli buldum diye bi konuda antibaby olmustu.hakan delikanli abiyi ben fenerli saniyodum omceden
ben de epeydir banlanmadım@Serkan G. Veren'in 12 uyarisindan 6sini ben vermisim
kesme ne lan. sergoidin her postunda yeni bir yemek ismi ogreniyorum
Ben yillardir takip ettigim icin,yanildigi bisey olmadi.ulkemiz için söylediği ise italya veya diger avrupa gibileri olmayacagi,az hasarla atlacagi idi ama tabi önlem alinmazsa ciddi sorunlar olur dedi.yine de daha ileri gitmez burdaBu arada gitmeden belirteyim Sergo, senin hocayı biraz inceledim şimdi tam ne zaman demiş hatırlamıyorum ama korona yeni yeni Çin dışına çıkmaya başladığı dönemde Türkiye'ye gelse bile teğet geçecek, diğer ülkeler gibi zarar görmeyecek minvalinde şeyler söylemiş. İstatistikler ve gidişat hiç öyle göstermiyor. Bir diğer dikkatimi çeken nokta ise malumun ilanını çok yapıyor. Mesela atıyorum ABD çok kötü olacak diyor, bunu yaklaşık olarak 10 gündür falan biliyoruz zaten gökyüzüne bakmaya gerek yok malumu ilan etmek ile kehanet arasında ciddi fark var diye değerlendiriyorum.
Bizlik birşey olmaz ama maskeli hamsi ağlaması için bile yok sayılsa üzülmemistermisiniz tff karar alip ligi bu sene yok sayip, kadiköy zaferimizi iptal etsin, ciddi sekilde konusuluyormus.
Besin-ul flütEkli dosyayı görüntüle 76012 arasi kakaolu
Ben arasi kakaolu seyleri seviyorum,bi de her kuru pastayi sevmem mesela.yumusak ve findiklilar guzel amaBesin-ul flüt
kulak memesi kıvamındaki mamüller güzeldirBen arasi kakaolu seyleri seviyorum,bi de her kuru pastayi sevmem mesela.yumusak ve findiklilar guzel ama
Gsc olmazsa olmaz uyeler top 5 list
Sergen
Dompf
Hasan Huseyin admir
Kemaletttin
Oscar Gorevlisi
Katilirmisin bu listime ?
Domph ve hasan huseyin kim yaaltin 5li
Ben yillardir takip ettigim icin,yanildigi bisey olmadi.ulkemiz için söylediği ise italya veya diger avrupa gibileri olmayacagi,az hasarla atlacagi idi ama tabi önlem alinmazsa ciddi sorunlar olur dedi.yine de daha ileri gitmez burda
1 zamanlar gecici olarak adminlik yapan gayserili hasan hüseyin admiri yad etmemek olmazDomph ve hasan huseyin kim ya