Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.937
- 48.268
- 4.933
Asi geldi dePerincek hangi asiyi yaptiriyorsa onu yaptirin
Hadi gelmiş olsun bize sıra geldi de aşı seçme derdine düşelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asi geldi dePerincek hangi asiyi yaptiriyorsa onu yaptirin
Pozitifken sigara içmeye devam eden var mı, tüttürsem bir şey olmaz herhalde
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani ben olsam tüttürürdümPozitifken sigara içmeye devam eden var mı, tüttürsem bir şey olmaz herhalde
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
böyle durumlarda bulaş yolunu kesmeyi öneriyoruz.@Melih Sönmez HIV + miş. Herhangi bir tedavi gerekir mi hocam?
Bilmemek ile birlikte galiba önceki salgınlardan öyle söylemiş olabilirMehmet Ceyhan'ın dediğini tam anlamadım mutasyonun iyi huylu hale gelmesi için neden bulaş hızının artması gereksinki.
Salgınlar hep böyle bitmiş galiba reisMehmet Ceyhan'ın dediğini tam anlamadım mutasyonun iyi huylu hale gelmesi için neden bulaş hızının artması gereksinki.
Salgınlar hep böyle bitmiş galiba reis
Mehmet Ceyhan'ın dediğini tam anlamadım mutasyonun iyi huylu hale gelmesi için neden bulaş hızının artması gereksinki.
Hocam genel anlamda virusler nekadar cok bulasici olursa okadar cok insan bagisik sistemleri ile karsilasip kendini tehlikeye atmis oluyor. HIV virusu mesela uzun süre pek belirti gostermedigi ve yavas hareket ettigi için hem bagisiklik sistemi, hem modern tıp kesin çözüm bulabilmis degil. Bunun yanında virusler nekadar cok insan arasında mevcut olursa okadar cok mutasyon gecirme ihtimali artıyor. Genellikle de bu mutasyonlar virüsün kuvvetini dusuren cinsten olabiliyor
Tamam bu ilişkiyi kurmak zor değil lakin direkt olarak bir ilişki olamaz gibi geliyor bana. Mutasyonun iyi huylu hale gelmesi sürecini hızlandırabilir ama direkt olarak sağlamaz. Yine de bunu bir gereklilik gibi ifade etmekteki mantığı anlamadım ben.
Zaten ilk değişiklik diyor reis. Anlık olumsuz bişey olsa artık mehmet hocayı tanıdık herkes cicili bicili konuşurken sürekli odunu veriyordu. Mehmet hoca bile telaş etmiyorsa(şuanlık) ben rahatımHayır Sars virüsü için bulaşıcılık özelliğini kaybetti diye raporlamışlar.
Virüsün zamanla daha az öldürücü olması zaten beklenen bir şey çünkü temelde varoluş amacı insanları öldürmek değil insanlarla beraber yaşamak. Üzerinde yaşadığı organizmaya zamanla adapte olmasına bağlı gelişen mutasyon ayrı ancak bu İngiltere'deki öyle gözükmüyor.
İngiltere deki sanki daha agresifleşmiş gibi ama hep bir sakin olun havası var.Hayır Sars virüsü için bulaşıcılık özelliğini kaybetti diye raporlamışlar.
Virüsün zamanla daha az öldürücü olması zaten beklenen bir şey çünkü temelde varoluş amacı insanları öldürmek değil insanlarla beraber yaşamak. Üzerinde yaşadığı organizmaya zamanla adapte olmasına bağlı gelişen mutasyon ayrı ancak bu İngiltere'deki öyle gözükmüyor.