- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Bende tat ve koku geri geldi bugün.
iyileştinmi murf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende tat ve koku geri geldi bugün.
Korona mı oldun?Bende tat ve koku geri geldi bugün.
bence bir sey kalmadi. yarin eczanede yaptiracagim hizli test negatif cikarsa normal hayata dönebiliyorumiyileştinmi murf
2 hafta önce oldumKorona mı oldun?
Geçmiş olsun Murhan, kolonyanı maskeni eksik etme2 hafta önce oldum
ilk ne zaman geldi koku?Koku kaybı hemen gelmiyor maalesef. 5 ay geçti benimde üstünden hala %20 falan kayıp var. Eskiden köpek burnu gibi koku alan o burnumdan şimdi eser yok. Böyle yaşamaya alıştım.
Bu arada tanıdıgım bir gögüs hastalıkları uzmanı doktor, koku kaybı olan vakalar pek ağır geçirmiyor demişti. Aslı var mı bilmem.
kaç gün sürdü lan murp gelmesiBende tat ve koku geri geldi bugün.
Bugün karantinada 13.gün. 2 hafta diyebiliriz ama bende hemen gitmedi, 5.gün gibi gitmisti.ilk ne zaman geldi koku?
kaç gün sürdü lan murp gelmesi
bende de 4. gün gittiBugün karantinada 13.gün. 2 hafta diyebiliriz ama bende hemen gitmedi, 5.gün gibi gitmisti.
10 gün sonra falan geldi. Koku geliyor ama eskisi gibi tam randımanlı olmuyor.ilk ne zaman geldi koku?
kaç gün sürdü lan murp gelmesi
10 gün boyunca hiç alamıyor muydun yoksa az da olsa alabiliyor muydun?10 gün sonra falan geldi. Koku geliyor ama eskisi gibi tam randımanlı olmuyor.
10 gün boyunca hiç alamıyor muydun yoksa az da olsa alabiliyor muydun?
benim 4.gün olacak dün hafif koku alabilir gibi oldum gittiHiç yoktu sıfırdı. Kolonyayı kafamdan boca ediyordum gram koku yoktu o derece. 10 günden sonra hafif hafif gelmeye basladı.
Olsa tüm ramazan olurdu abi kolpa benceAlınan bilgilere göre tam kapanma tarihinin Ramazan bayramını da içine alacak şekilde 23 Nisan ila 17 Mayıs tarihlerinde olacağı iddia edildi.
Kaynak Oda tv
Duvarla konuşmak iyidir abi, bazı insanları çok güzel temsil ediyor o duvar çünkü. Mesela ülkenin büyük kesimini.Yalnız yaşamak ile alakalı en ufak bir şikayetim yoktu ta ki pandemi patlak verene kadar. Yalnız yaşamanın avantajlı olarak gördüğüm yanları tamamen handikaba dönüştü. En son duvarla falan konuşuyordum. Seviyeli bir ilişkimiz var şimdilik.
Sadece koku mu gitti? Tat ne durumda?benim 4.gün olacak dün hafif koku alabilir gibi oldum gitti
kolonya kokusunu çok az alabiliyorum
bugün de tat biraz daha iyi gibi
koku umarım uzun sürmez yav ne illet bir şey
Dün az biraz bir sey geliyordu, ondan önce hic bir sey yoktu o süre zarfinda. Kolonya kokusunu bile alamiyordum.bende de 4. gün gitti
8 gün hiç yok muydu yoksa çok az da olsa kolonya kokusu felan alabiliyor muydun?
geçmiş olsun tanrı şifa versin ünsalcımbenim 4.gün olacak dün hafif koku alabilir gibi oldum gitti
kolonya kokusunu çok az alabiliyorum
bugün de tat biraz daha iyi gibi
koku umarım uzun sürmez yav ne illet bir şey