Bizar. Yeni kurallar aslında insanlara çok sayıda özgürlük tanıyor. Bu tarz düşüncelere ve hareketlere başvurma hissiyatı gerçekten gerekli mi emin değilim ama Hollanda'da insanlar yeni formülleri denemeye başladı ise bir iki haftaya kalmaz sayılar yükseliş yapar bence kleursteen.

Ondan sonra sağlık bakanı biraz konuşur, tavsiyeler verir ama zorunlu hallere başvurmaz. Sonunda konuşmayı bitirmek için herkese şu soruları sorar: "Dacht je echt dat het over was? Dacht je nou echt dat coronavirus gebroken was? Nee toch!!! Negativ sesi ile okuyun :cigara:

Maalesef.. Zaten sayilar yine 2 haftadir artmakta evet.. Ama birçok insan da aşı olduğu için hastaneye yatış sayıları düşük kalmakta diye söyleniyor. Umarim boyle kalir. Dun 3ncu aşı için sinyaller mevcut falan diyorlardi yine

İngiltere 19 temmuzda bütün sınırlamaları kaldırıyormuş, anladığım kadarıyla aşılama olduğu sürece vaka sayılarına çok bakılmayacak gibi.

20210707_122250.webp

zaten her sey elektronik yol ile yapilmis halledilmis
buna ne gerek var abi?
bunun mantigi nedir?
salgin varken ben niye herkesin kullandigi, ulu orta olan bir masadan kagitlar alip doldurmak zorunda kaliyorum
benim kullandigim kalemi kim bilir kac kisi kullandi
temassiz niye olmuyor böyle seyler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Maalesef.. Zaten sayilar yine 2 haftadir artmakta evet.. Ama birçok insan da aşı olduğu için hastaneye yatış sayıları düşük kalmakta diye söyleniyor. Umarim boyle kalir. Dun 3ncu aşı için sinyaller mevcut falan diyorlardi yine

Bugün yanlışım yoksa 128% oranında artma olmuş vaka sayılarında. Tekrar heyeti toplamışlar, acil tavsiyelere ihtiyacımız var diye. Böyle giderse 10000 civarı sayılara yükselirse ülke yaz sezonunda hapı yutar çünkü özgürlük, adalet diye diye otunu çeke çeke gezerler artık. Hele Randstad çok fena bir hal alır. Bende İstanbul'dan Amsterdama bilet bakıyorum, ailemi ziyaret edeyim diyorum. Fakat günlük durumları yine takibe aldım. Peter R. De Vries de vuruldu. Gidişat iyi değil

Geçen hafta ilk doz biotenchi olmuştum an itibariyle 2.dozum iptal olmuş. 2. Doz kısmında daha önce geçirilmiş covid yazıyor ve yeşille yapıldı işaretlenmiş. Daha önce covid geçirenlere 2.doz biotenchi yapmıyorlar herhalde
2.doz için tekrardan randevu açmışlar ne bok yedikleri belli değil anasını satayım oyuncak mı bu

9000 çalışana 750 adet aşı temin etmiş bizim iş veren.
9000 kişiden sadece 487 kişi 1 ay önce başvurmuş, sadece 166'sı gelip aşı olmuş.
Başvuru yaparken ne tarih belirtilmiş ne aşı adeti.
Ya tatildeler ya aile hekimi aşıyı yaptı bile ya da vazgeçtiler.
Geri kalan aşılar çöpe gitmiş.

Çalışanların büyük bir oranı beyaz yakalılar. Piyasaya göre iyi kazanan iyi evlerde oturan iyi arabalar süren ortanın bir tık üstü vatandaş.

Gscimbom mobil

alıntı yaptığım ekşi entrysi link

abd başkanı joe biden, ülkesinin corona virüs ile mücadelesine ilişkin açıklamalar yaptı. biden, virüsten ölenlerin tamamının aşı yaptırmayan kişiler olduğunu açıkladı. biden, "bu haftanın sonuna kadar 160 milyon amerikalı aşılanmış olacak. mart ayında koyduğum 4 temmuz'a kadar ki aşılama hedefine bir kaç gün sonra ulaşacağız" dedi. ocak ayından bu yana vaka ve ölümlerin yüzde 90 azaldığını belirten biden, aşı olan milyonlarca amerikalının normal hayatlarına döndüğünü söyledi.

https://www.ntv.com.tr/…iler,s9dnb2fiukamavfiojtmpg

---------------------------------------------------------------

geçen ay abd’nin maryland eyaletinde covid-19 sebebiyle,

- ölenlerin tamamı aşısız
- yeni vakaların %95'i aşısız
- hastaneye yatanların %93'ü aşısız

https://twitter.com/…tr_/status/1412714483601006595

alıntı yaptığım ekşi entrysi link

abd başkanı joe biden, ülkesinin corona virüs ile mücadelesine ilişkin açıklamalar yaptı. biden, virüsten ölenlerin tamamının aşı yaptırmayan kişiler olduğunu açıkladı. biden, "bu haftanın sonuna kadar 160 milyon amerikalı aşılanmış olacak. mart ayında koyduğum 4 temmuz'a kadar ki aşılama hedefine bir kaç gün sonra ulaşacağız" dedi. ocak ayından bu yana vaka ve ölümlerin yüzde 90 azaldığını belirten biden, aşı olan milyonlarca amerikalının normal hayatlarına döndüğünü söyledi.

https://www.ntv.com.tr/…iler,s9dnb2fiukamavfiojtmpg

---------------------------------------------------------------

geçen ay abd’nin maryland eyaletinde covid-19 sebebiyle,

- ölenlerin tamamı aşısız
- yeni vakaların %95'i aşısız
- hastaneye yatanların %93'ü aşısız

https://twitter.com/…tr_/status/1412714483601006595
keşke ölsek kurtulsak yav bu ülkenin 270 euroluk asgari ücretinden,enflasyonundan, hersene düşen alım gücünden bıktık. covid oldum ama öldürmedi nezle gibi geçirdim.

Geri
Üst Alt