Kulübümüz, Stadımızın Yeni Sponsorunun NEF Olduğunu Açıkladı

Vodafone dışında son senelerde Türk takımlarına yabancı sponsor hatırlamıyorum. Vodafone işide biraz bjk nin şansıydı adamlar tr piyasına filan girmişlerdi. Anlaşmaları bitsin o paranın yarısını zor bulurlar.

Bir de qnb var o da tamemen siyasi ülkenin arazi peşkeşleri karşılığı
Mizaha hız verdim

Güzel anlaşma tebrik etmek lazım.

2 soru işareti var kafamda sadece 1. olarak döviz üzerinden olmaması ve artış gibi bir durumdan bahsedilmemesi(tefe tüfe enflasyon oranı gibi)

2. olarak 5+5 opsiyon kimin insiyatifinde.5 yıl sonra dolar 20 tl olursa anlaşmayı bozabiliyor muyuz?
Bozmaktan ziyade ,sixt gibi olur
Kardeş faZla veren var ,ne diyon bu işe gibi gibi

Adam arada futbolculara da sponsor oluyor maaş falan ödüyor. Yıllardır taraftarın istediği elini cebine atan Galatasaraylı iş adamı aha da önümüzde. Darısı sabah akşam bankadaki paralarını sayıp kulübe gram katkısı olmayanlara. Az buçuk katkı sağlansa muazzam seviyelere çıkar bu kulüp.

Ben bir sponsorlukta sakal beyden bekliyorum. Tesise sponsor alabiliriz gbime geliyor.

Erden Timur gelecekteki başkanlığa doğru yürüyor hayırlısı. Zeki de bir adam.

30 milyona stat, 20 milyona formayı sattı geçen sene Cengiz, sallıyorsan da az dayanaklı salla.

Ülkedeki en yüksek sponsorluk anlaşmaları bunlar şu an.
Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global dunyada madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.

5 yıl için

425m tl stad nef

250m tl forma sixt

700m tl civarı para çok iyi para değil mi formaya bi tane daha sponsor buluruz belki

Yilligi 6 milyon dolar'dan dovizle anlassaydilar cok daha basarili bir anlasma olurdu. 5 yil sonra bozmak lazim bu anlasmayi.

Bu kurda,bu sportif başarısızlıkta,bu ekonomide daha yüksek miktarlar ve yabancı yatırım çok zordu

İsimde güzel gs nef stadyumu,saçma sapan bişeyde olabilirdi

Bide nef baskete sponsor oldu + stadada sponsor oldu ,basket salonunuda onlar yapacaksa baya paraları var demekki

Bahattinde kemerburgazı yapsın

Burak Elmas size stadyum sponsorunun Samsung,Xiaomi veya Qatar olacağının sözünü mü verdi de tutmadı ? Yoksa bahsettiği forma + stadyum sponsorluğu gelirlerinin sözünü mü tuttu ?

Burak Elmas bence sponsorluk konusunda da sınıfı geçmiştir.

Parasını verdikten sonra isterse midyeci Ahmet sponsor olsun. Geçen senelerde yaptığımız anlaşmalardan iki katına çıkmışız. Türkiye’deki en büyük parayı biz alıyoruz. Başkan verdiği sözü de tutmuş daha ne bekliyorsunuz? Burda Erden Timur’a da teşekkür etmek gerekiyor darısı diğer zengin Galatasaraylılara

Yorumları okumaz olaydım. Yahu bu pandemi de kimse zırnık koklatmıyorken herifler eşek yükü ile para basmış hala eleştiriyorlar. Pes ulan. Bir tebrik edin bir memnun kalın yau. Sizin nasıl bir ruh haliniz var.? Cebinizde milyarlar ile geziyorsunuz herhalde. Artık eleştirinin de bir adabı,sınırı var. Toplam forma sponsorluğu ile beraber 120 milyon dolara tekabül ediyor herhalde. Ben tebrik ediyorum hem Nef’i hemde yönetimi. Bu darboğazda on numara anlaşma. He 5 sene içinde memnun kalmasak zaten sözleşme bitiyor.

sürekli değer kaybeden istikrarsız tl üzerinden anlaşma yapmak akıl karı değil evet. yalnız başka sponsor olmak isteyen var mı yok mu onu bilmeden yönetime çamur atmamak lazım.

yalnız katarlı falan diyorlardı. beklenti haliyle yükselmişti. biraz hayal kırıklığı yaşattı

Nef'in ayrıca inşaat işinde de farklı tarzları var şu stad dışınada bir çare üretirler umarım

Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global dunyada madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.
Hacı sponsor hazır olsa da yatırım yapmaktan vazgeçmiş olamaz mı. Şu dengesiz şartlarda türkiye gibi bir ülkeye kim niye senelik 10 milyon euro bağlasın keriz olmalı yada paranın nereden geldiğini bilmemeli.
Futbol endüstrisine göre bakınca çok az geliyor tamam eyvallah ama şimdi kim niye gelip stad isim sponsorluğu gibi gereksiz bir şeye senelik 100 milyon lirayı koysun.

Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global duynayda madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.
Galatasaray dünya markası falan değil, global bir sponsora sen dünyada bir şey katamazsın, 2000deki gibi olsan neyse.

Sponsorluk niye yapılır? Firma reklamı için, ee Samsung sana sponsor olsa sen bu sponsorlukla ne kadarlık iş hacmi yaratabilirsin?

Hayat Galatasaray dünya markası, en baba sponsor bulunmalı diye yazdırır bize artık, öyle bir dünya artık yok.

100 m dolar hedefi de gerçekleşti TL bazında, işin tüfe boyutunu da takdir edersinki düşünmüşlerdir, yönetimde sayısız şirketi yöneten insanlar var. 10 yıllık stat + 5 yıllık forma KDV ile 1.2 milyar TL ediyor, verilen söz de zaten 10 senede 100 milyon dolardı.

Ha uluslar arası firma dediyse de NEF de uluslar arası bir firma ama o ifade kullanıldıysa yanlış yapmış lakin o 100 m dolar lafı stat için değildi forma da dahildi ona.

Stada dünyada para veren de yok zaten, yukarıda Aras da tarihsel verileri paylaşmış.

Ek olarak Cengizvari demek bok atmak, 50 milyona sattığını 120 milyona sattı mevcut yönetim, kursa mevzu geçen sene de bu dönemde 8 küsürdü.

Geri
Üst Alt