- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.068
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizaha hız verdimVodafone dışında son senelerde Türk takımlarına yabancı sponsor hatırlamıyorum. Vodafone işide biraz bjk nin şansıydı adamlar tr piyasına filan girmişlerdi. Anlaşmaları bitsin o paranın yarısını zor bulurlar.
Bir de qnb var o da tamemen siyasi ülkenin arazi peşkeşleri karşılığı
Bozmaktan ziyade ,sixt gibi olurGüzel anlaşma tebrik etmek lazım.
2 soru işareti var kafamda sadece 1. olarak döviz üzerinden olmaması ve artış gibi bir durumdan bahsedilmemesi(tefe tüfe enflasyon oranı gibi)
2. olarak 5+5 opsiyon kimin insiyatifinde.5 yıl sonra dolar 20 tl olursa anlaşmayı bozabiliyor muyuz?
Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global dunyada madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.30 milyona stat, 20 milyona formayı sattı geçen sene Cengiz, sallıyorsan da az dayanaklı salla.
Ülkedeki en yüksek sponsorluk anlaşmaları bunlar şu an.
güzel anlasma
güzel anlasma
Hacı sponsor hazır olsa da yatırım yapmaktan vazgeçmiş olamaz mı. Şu dengesiz şartlarda türkiye gibi bir ülkeye kim niye senelik 10 milyon euro bağlasın keriz olmalı yada paranın nereden geldiğini bilmemeli.Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global dunyada madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.
Galatasaray dünya markası falan değil, global bir sponsora sen dünyada bir şey katamazsın, 2000deki gibi olsan neyse.Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global duynayda madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.