Kulübümüz, Stadımızın Yeni Sponsorunun NEF Olduğunu Açıkladı

Hacı sponsor hazır olsa da yatırım yapmaktan vazgeçmiş olamaz mı. Şu dengesiz şartlarda türkiye gibi bir ülkeye kim niye senelik 10 milyon euro bağlasın keriz olmalı yada paranın nereden geldiğini bilmemeli.
Futbol endüstrisine göre bakınca çok az geliyor tamam eyvallah ama şimdi kim niye gelip stad isim sponsorluğu gibi gereksiz bir şeye senelik 100 milyon lirayı koysun.

iste aradigim yorum

FBcxJhNX0AMV5hO

tl ile olması dışında bence gayet iyi yabancı sponsor olması prestij acısından daha iyi olurdu tabi

Burak Elmas size stadyum sponsorunun Samsung,Xiaomi veya Qatar olacağının sözünü mü verdi de tutmadı ? Yoksa bahsettiği forma + stadyum sponsorluğu gelirlerinin sözünü mü tuttu ?

Burak Elmas bence sponsorluk konusunda da sınıfı geçmiştir.
Gelirlerinde sozunu tutmus degil. Para bir gunde kasamiza girmeyecek, ve 10 yildaki degeri hicbir sekilde 100 milyon dolar olamaz. Matematik basit bir bilimdir.

Sallamiyorum. Onceden yabanci sponsorumuz tamam 100M dolar diyor sonra hersey yalan dolan cikiyor. Iste bu anlamda Mustafa Cengizvari dedim. Ve bu arada olaya Ulke bandindan bakmak dogru degil. Bu global dunyada madem Galatasaray bir dunya markasi, sponsorluklar da o seviyelere yakin olmali.
Haklisin, Türk Telekom gibi bir dünya devinden sonra resmen rezillik

Bence gayet iyi bir anlaşma.Pandemi nin olduğu yer de ekonomi cokmusken ülkede gayet güzel bir anlaşma

Ikinci Mustafa alp demirci = Tayfun Ince

Şu ülke ve futbol şartlarında hali hazırdaki sponsorun biten sözleşmesi üzerine ki o anlaşma yapıldığında dolar 2 lira falandır Muhteşem kazıklamışız yalan yok. Senelik 10 milyon dolardan 8 milyon dolar civarına yeni sponsor bulmakta nefis bir olay aslında. Bir zahmet ülkeyi yönetenler de kur olayına çareyi bulsun. Kur 20 lira olacak diye biz futbol denen oyunda niye düşünelim ama dimi.

Araplardan biri sponsor olur diye bekliyordum senelik 10-12 milyon dolara ama olmadı hoş ligimiz dandik olunca yabancı sponsorlar gelmiyor.

Tek endişem nef bu parayı ödeyip ödeyemeceği. İnşaat şirketlerinin 1-2 seneye patlaması an meselesi.

Yoklukta yinede iyidir.

Galatasaray dünya markası falan değil, global bir sponsora sen dünyada bir şey katamazsın, 2000deki gibi olsan neyse.

Sponsorluk niye yapılır? Firma reklamı için, ee Samsung sana sponsor olsa sen bu sponsorlukla ne kadarlık iş hacmi yaratabilirsin?

Hayat Galatasaray dünya markası, en baba sponsor bulunmalı diye yazdırır bize artık, öyle bir dünya artık yok.

100 m dolar hedefi de gerçekleşti TL bazında, işin tüfe boyutunu da takdir edersinki düşünmüşlerdir, yönetimde sayısız şirketi yöneten insanlar var. 10 yıllık stat + 5 yıllık forma KDV ile 1.2 milyar TL ediyor, verilen söz de zaten 10 senede 100 milyon dolardı.

Ha uluslar arası firma dediyse de NEF de uluslar arası bir firma ama o ifade kullanıldıysa yanlış yapmış lakin o 100 m dolar lafı stat için değildi forma da dahildi ona.

Stada dünyada para veren de yok zaten, yukarıda Aras da tarihsel verileri paylaşmış.

Ek olarak Cengizvari demek bok atmak, 50 milyona sattığını 120 milyona sattı mevcut yönetim, kursa mevzu geçen sene de bu dönemde 8 küsürdü.
Baskan buyuk konustu ve sozunu tam tutamadi. Buyuk konusmasa belki sana katilirdim renktas.

Rakam olarak baskan verdigi sözü tutmus oldu

Ama uluslararasi bir sirket ten bahsedildi secim dönemi,nef sürpriz oldu

Nef’le bir önceki yönetim de sponsorluk anlasmasi yapmisti bu yüzden hayal kirikligi olabilir Baska seyler hayal etmisti insanlar

baskan burak elmas degil de baska biri olsaydı nef yine sponsor olur muydu olmaz mıydı?

Rakam olarak baskan verdigi sözü tutmus oldu

Ama uluslararasi bir sirket ten bahsedildi secim dönemi,nef sürpriz oldu

Nef’le bir önceki yönetim de sponsorluk anlasmasi yapmisti bu yüzden hayal kirikligi olabilir Baska seyler hayal etmisti insanlar
uluslararası şirketin verdigi rakamların ve ekstraların üzerine çıktı benc erden bey misal basket salonunu da yaparız yada kemerburgazıda vs

Geri
Üst Alt