- 27 Ocak 2010
- 131.996
- 97.027
- 5.488
kimse görmesin diye 2'de açıklamışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende yazdım hatta ilk deneme maclarından sonra ellerinde bir takımı bitirip baska takımi kazandıracak bildiğin şike düzeni dedim.2018-19 sezonu öncesi Var sistemi uygulanacağı açıklandıktan sonra yazmıştım burada, bizde bu futbol ortamı varken ülkede var sisteminin bile anasını belleyip kendilerine çevirirler diye.
Maalesef haklı çıktım. Yayında ve yapımda emeği geçenlerin abv, hemde bin kere!
Bu ülke bunu yaptığı için bu halde çünkü radikal bir şey yapmaya kalkan herkesin ocağı sönüyor ülkede. Bunlar gerçekler malesef. Maden faciası bile unutuldu 3 günde.Tam o zaman hiçbir şey yapılmasın. Olaylardan zevk almaya mı bakalım yani?
Nasıl bir mantık bu? Öleceksen bile savaşarak ölmek, direnmek lazım. Kaderimize razı olup izleyelim olanı biteni o halde.
mhk, pfdk, tahkim,operatör ne var ne yok hepsine hakimler yıllardır. tff başkanı değişiyor sadece diğer yerlerde yapılanmış heriflerVar operatorlerinin 1 tanesi tsli geri kalani hepsi fblidir adim gibi eminim
Ts maclarinda tsli operator diger maclardada fbli oplar gorev aliyordur
Kalibimi basarim buna ya bakin %100000000 boyledir
Dün ki açıklamamıza fener cevap vermiş. Bizimkilerde boş geçmemiş.Ne belli olmuş,heyecan ne alaka bişeymi kaçırdık
Yapılmasaydı yanlış olurdu.şu an ligde lider olsak bu açıklamalar yapılacak mıydı? doubt it
açıklamadaki tonlama nasıl bi psikolojiyle kaleme alındığını gösteriyor bence. tamamen yapılan hatalı tercihler ve onların sonucu olan sahadaki başarısızlığın yarattığı stresle yazılmış.Yapılmasaydı yanlış olurdu.
"Bu ülke bunu yaptığı için bu halde" diyorsun da madem o konulara girdik şunu söyleyeyim o zaman "bu ülke bunu yaptığı için, direnmesinin sonucu kuruldu". Bunu da unutmamak lazım.Bu ülke bunu yaptığı için bu halde çünkü radikal bir şey yapmaya kalkan herkesin ocağı sönüyor ülkede. Bunlar gerçekler malesef. Maden faciası bile unutuldu 3 günde.