Kulübümüzden Açıklama: "Utanç vesikası"

kimse görmesin diye 2'de açıklamışlar

2018-19 sezonu öncesi Var sistemi uygulanacağı açıklandıktan sonra yazmıştım burada, bizde bu futbol ortamı varken ülkede var sisteminin bile anasını belleyip kendilerine çevirirler diye.

Maalesef haklı çıktım. Yayında ve yapımda emeği geçenlerin abv, hemde bin kere!

2018-19 sezonu öncesi Var sistemi uygulanacağı açıklandıktan sonra yazmıştım burada, bizde bu futbol ortamı varken ülkede var sisteminin bile anasını belleyip kendilerine çevirirler diye.

Maalesef haklı çıktım. Yayında ve yapımda emeği geçenlerin abv, hemde bin kere!
Bende yazdım hatta ilk deneme maclarından sonra ellerinde bir takımı bitirip baska takımi kazandıracak bildiğin şike düzeni dedim.
Bu ligdeki hakemler de futbol hakkında gram bilgiye sahip değiller bu derece futbol bilmeyen amatör insanlara boşuna ekmek yedirme sevdasını anlayabilmiş değilim

Kayseri maçındaki oyunumuz için yapılmıştır umarım bu açıklama

Tam o zaman hiçbir şey yapılmasın. Olaylardan zevk almaya mı bakalım yani?

Nasıl bir mantık bu? Öleceksen bile savaşarak ölmek, direnmek lazım. Kaderimize razı olup izleyelim olanı biteni o halde.
Bu ülke bunu yaptığı için bu halde çünkü radikal bir şey yapmaya kalkan herkesin ocağı sönüyor ülkede. Bunlar gerçekler malesef. Maden faciası bile unutuldu 3 günde.

Var operatorlerinin 1 tanesi tsli geri kalani hepsi fblidir adim gibi eminim

Ts maclarinda tsli operator diger maclardada fbli oplar gorev aliyordur

Kalibimi basarim buna ya bakin %100000000 boyledir

Var operatorlerinin 1 tanesi tsli geri kalani hepsi fblidir adim gibi eminim

Ts maclarinda tsli operator diger maclardada fbli oplar gorev aliyordur

Kalibimi basarim buna ya bakin %100000000 boyledir
mhk, pfdk, tahkim,operatör ne var ne yok hepsine hakimler yıllardır. tff başkanı değişiyor sadece diğer yerlerde yapılanmış herifler

Ne belli olmuş,heyecan ne alaka bişeymi kaçırdık

şu an ligde lider olsak bu açıklamalar yapılacak mıydı? doubt it

fenevbahçe bak 8 senedir ağlıyorlar yok hakemler yok kurullar diye şimdi mi iyi oldu ulan tff?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yapılmasaydı yanlış olurdu.
açıklamadaki tonlama nasıl bi psikolojiyle kaleme alındığını gösteriyor bence. tamamen yapılan hatalı tercihler ve onların sonucu olan sahadaki başarısızlığın yarattığı stresle yazılmış.

Bu ülke bunu yaptığı için bu halde çünkü radikal bir şey yapmaya kalkan herkesin ocağı sönüyor ülkede. Bunlar gerçekler malesef. Maden faciası bile unutuldu 3 günde.
"Bu ülke bunu yaptığı için bu halde" diyorsun da madem o konulara girdik şunu söyleyeyim o zaman "bu ülke bunu yaptığı için, direnmesinin sonucu kuruldu". Bunu da unutmamak lazım.

O zaman direniş tepki olmasa, dediğin gibi "zaten bunlar düzeni kurmuş" kafasına girilse rum tohumundan geçilmezdi ortalık.

Şu yancı kuruluş hakkında da bir açıklama yapılmamalı.
Herifler bizim pozisyonların tekrarlarını bilerek göstermiyorlar.
En çok abone bizim taraftar bunların. Başka imkanlar varken halen bunlara para kazandıran taraftarımız kesin “biz ne oynuyoruz da başkalarını eleştiriyoruz?” diyen tayfadır.

hep oyunlaaaaaaaaar senaryolaaaaaaaaaaaaar
sustuysak bir yere kadaaaaaaaaaar

Geri
Üst Alt