Kulübümüzden Stat İsim Sponsorluğu Açıklaması

Huawei Park, Samsung Stadyumu, Intel Galatasaray Stadyumu, Apple Arena, Oppo Park, Qualcomm Park

Brawa Park, Amozon Stadyumu, Ali Express Park, Ebay Arena, Tesla Park Ali Sami Yen Stadyumu

Bir de bakmissin fenerle ayni Ulker Arena olmus 😁

TOGG olsun yerli ve milli hayalet aracımızın reklamını yaparız

Sponsor kim olacaksa olsun oyuncu transferleri nede el atsın bir zahmet.

Avrupada başarımız olsa bu istedigimiz sponsorlarin olma ihtimali olur da bu seviyede kim bize sponsor olmak istesin. Avrupada yokuz. Turkiye liginin durumuda ortada. Ben bu yuzden buyuk firma ismi beklemiyorum. Ha kendini pazarlamak isteyen bir Çin sirketi olabilir belki. Yoksa yabancı tanındık bir sirkete ihtimal vermiyorum

Bana gelen bilgi de Opet olacağı yönünde. Hatta sarı lacivert olan logosu sarı kırmızı olacakmış. 2021 sonuna kadar tüm akaryakıt istasyonlarında dönüşüm tamamlanmış olacak.

Torku sponsor olacakmış.

Ortada sürekli başka markaların isimlerinin dönmesi hem sevindiriyor hem korkutuyor.

Sevindiriyor çünkü çok gizli, kimsenin öğrenemediği, çok büyük, kamuoyunun “Vay be” diyeceği türden bir anlaşma geliyor gibi düşünmeme sebep oluyor hem isim hem de para olarak.

Korkutuyor çünkü acaba ortada bir anlaşma yok, anlaşmaya çok uzağız da o yüzden mi kimse bir bilgi paylaşamıyor şeklinde bir düşünce de geliyor.

Durun aradığınız sponsor benim

simdilik turkiyede buyume hedefleri yok. bekleyecekler birkac yıl. reklam bile yapmıyorlar.
Amazon'un pasif bir strateji ile yürümesi benim de dikkatimi çekti. İstese tüm tvlere günde 1 er saat reklam verir. Trendyolun çeyreği kadar reklam yapmıyor. Birkaç seneye Trendyolun tahtını elinden alacağını düşünüyorum. Ancak Amerika'daki kafa ile yapabilir bunu, yoksa yerli müdür atarsa amazondan da bir cacık olmaz. Şu an amerikadaki standartlarda kesinlikle değil hizmeti.

Geri
Üst Alt