# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

Bu cocugu cok abartttiginizi anliyorsunuzdur umarim. Tabii, fizik guclu, hizli, cok uzun boylu ve sert sutlari olan bir santrofor. Onceleri fazla izlememistim, ama daha fazla macini izledikten sonra fikrim degisti. First touch'i BERBAT bir oyuncu. Santrofor guzel pozisyona girmek istiyorsa ilk kontrolu cok iyi olacak, Traore'ninki cok kotu. Bunun yani sira bazilarinin dedigi gibi asla teknik degil. Fiziksel ozellikleri sayesinde goze batiyor.

Traoré yerine Groningen'deki Tim Matavz'i tercih ederim. Ha, illada zenci olsun diyorsaniz, Everton'daki Jermaine Beckford.

bu adam nasil gol atacak ya, nasil depar atacak ne diyorsunuz, 2.3 metre adam ya

Carew içinde öyle düşünüyordum zamanında, uzun teknik değil. Sadece şutu ve kafa vuruşları vardı. Ama adam ligin tozunu attı gitti premier lige.. Bu adamı Carewe benzetiyorum. Makukula gibi azmanların iş yaptığı ligimizde, uzun boylu güçlü santrafor işe yarar. Ligimizin en azman stoperlerini sıska Crouch zamanında oyuncak etmişti. Galatasarayda dahil buna. Kalıplı oyuncu, uzun oyuncu bizim ligte iş yapıyor.

Bu adamın net 10 maçını izledim ve şunu söyleyim görüp görebileceğiniz en hızlı forvetlerden.Boyuna göre hızlı ve tekniği de müthiş.Alınırsa eğer iki sene sonra 20 milyon euroya satılır.Net

Başkanın dediklerine göre böle oyuncular alıcaklar..Tabi alabilirse :)

Gelirse çok iyi olur top tekniği, kontrolü ve şutları iyi ve geliştirebilir...

Bu adam eğer büyük bir sorun yaşamazsa gerçekten çok iyi türk futbolsever olarak sevinirim beşiktaşlı olarak üzülürüm :)

Siyahi mi ? Yolla abi gelsin

Traore, boyuna rağmen süratli bir futbolcudur. İnşallah alırız.

İnşallah alınır bu tazmanya canavarı.Benimle yaşıt olduğuna inanamıyorum lan.:(

lacina-traore-mircea-rosca-2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt