# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

65 maç 20 gol

Niye alalım?

Yeni Adebayor diyorlar onun hakkında...

Adebayor demişken :D 00:20deki gol nedir öyle yau, top esnedi

[video=youtube;RyOsBZvG6vE]https://www.youtube.com/watch?v=RyOsBZvG6vE[/video]

[video=youtube;Rcf9sDH21WE]https://www.youtube.com/watch?v=Rcf9sDH21WE&feature=related[/video]

[video=youtube;LzCoJTdKB8I]https://www.youtube.com/watch?v=LzCoJTdKB8I&feature=related[/video]

Su iki videoyu izledim, la bu kadar teknik ve hizli biri oldugunu bilmiyordum.

Valla cok sasirdim ve kesinlikle olumsuz bakmiyorum artik.

Ben sandin Zigic gibi, Crouch gibi k.cini kipirdamayan biri.

Herif calim manyagi arti cok hizli ))))

İstatistiğe tapan taraftar modeli.

Hrbo hrbo konuşma olm, forvet dediğin gol atacak. Kaldı ki 3 senedir tek forvetle oynuyoruz, ligde 34 maç varsa forvetin bilimum 15-20 gol arası oynaması lazım. Adam bunu 3-4 senede atmış.

Hrbo hrbo konuşma olm, forvet dediğin gol atacak. Kaldı ki 3 senedir tek forvetle oynuyoruz, ligde 34 maç varsa forvetin bilimum 15-20 gol arası oynaması lazım. Adam bunu 3-4 senede atmış.

Bu sene forma şansını almaya başladı kardaaaaş. Forvet dediğin gol atacak diyorsun ama bu adam yaşına göre gol ortalamsı iyi ve asist yönü de. Daha kimi alak lan :D Genç işte. Potansiyel var.Riski yok.

Ozaman Barosta çok kötü bize gelinceye kadar Lyonda 3 Portsmouth ta hiç gol atamamıştı.Önemli olan potansiyelli olması bu adamdada o var.Traore süper adam ligi dağıtır fiziğiyle.Ek bilgi olarak bu sene 13 maç 7 gol 3 asist le oynamış şimdiye kadar.

Bu sene forma şansını almaya başladı kardaaaaş. Forvet dediğin gol atacak diyorsun ama bu adam yaşına göre gol ortalamsı iyi ve asist yönü de. Daha kimi alak lan :D Genç işte. Potansiyel var.Riski yok.

Genç olması zaten küfürler yağdırmamamı engelliyor. Baroş falan demeyin, onun oynadığı ligler farklı. Şampiyonlar Ligi finali görmüş forvetle de 20 yaşındaki saat satıcısını karşılaştırmayın ayrıca.

Genç olması zaten küfürler yağdırmamamı engelliyor. Baroş falan demeyin, onun oynadığı ligler farklı. Şampiyonlar Ligi finali görmüş forvetle de 20 yaşındaki saat satıcısını karşılaştırmayın ayrıca.

Ben Baros ile karşılaştırmadım ama bu tarz genç oyuncuları anca bu noktada alabiliyorsun.Bu adam iki sene sonra Arsenal'e gittiği zaman alma imkanın olmuyor.Klubün kurtuluşu böyle oyuncuları bulup, parlatıp, satmakta.

Ben kendim Baros fanatiğiyim zaten onu kötülemek için hiç bir şey söylenemez.20 yaşında geleceği çok parlak bir adam Traore.Saat satıyo ama yakında rolex satmaya başlayabilir.:D

Adam 20 yaşında 3-4 sezonda 60-70 tane gol atsa üç beş milyona almak biraz zor olsa gerek.. Ayrıca 8-10 milyon euro istenen sercan kaç gol attı 3-4 sezonda??

Traore 1-2 sezon sonra premier lige gider.

bu arada 90 kilo falan olsun demis bazi arkadaslar

iste buna kesinlikle karsiyim.

kesinlikle 80 kiloyu gecmesin.

yoksa zorlanir.

bunun yerine lukakuyu alsalar ya...tt arenaya tek başına adam çeker...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt