# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

Traore gelmezse Bony gelsin.

adam iyiye benziyorda bizim memleketteki kasap defansların arasında nasıl olur acaba

Yaşı, kapasitesi ve eger uygun bir bonservise(max.2-3m euro) alınabilirse iyi-mantıklı bir transferdir kağıt üzerinde AMA Traore, Baros'u yedekleyebilecek tipte bir santrfor DEĞİLDİR. O da Necati, Marica, Tunay, Pino gibi 2.forvettir. Ha Pino, Necati, Tunay topu alıp giden driblingci FC'lerdir; Traore,Marica, Halil Altıntop'ta pasor tamamlayıcı tipte 2.forvetlerdir.

Traore top saklayabilecek, sırtı donuk oynayabilecek bir adam değil. Gelirse üzülmem, kalitesi oldukça iyidir ama tip aradıgımız tip değildir.

Valla hocam cok izlemedim fakat haklısın baros gibi bi forvet degil ama ikinci forvette degil tam merkez forvet gibi geldi bana jaja tarzı desem daha dogru olur hatta forvet oynar eger zorda kalırsan sol acık veya forvet arkasıda oynar

Traore Baros kadar hızlı bir forvet. En büyük artısı boyuna göre hızı.Tek korkum bacaklarının ince durması.Bir siyahiden daha iri fizik beklenir mesela :D

Bony daha kalın dana gibi, Traore yılan gibi.

Kazım gibi adama evet deyip Traore'yi beğenmeyenler var :(

Bu adamı zaten alamayız,beğenmeyenler sevinebilir.

Yaşı, kapasitesi ve eger uygun bir bonservise(max.2-3m euro) alınabilirse iyi-mantıklı bir transferdir kağıt üzerinde AMA Traore, Baros'u yedekleyebilecek tipte bir santrfor DEĞİLDİR. O da Necati, Marica, Tunay, Pino gibi 2.forvettir. Ha Pino, Necati, Tunay topu alıp giden driblingci FC'lerdir; Traore,Marica, Halil Altıntop'ta pasor tamamlayıcı tipte 2.forvetlerdir.

Traore top saklayabilecek, sırtı donuk oynayabilecek bir adam değil. Gelirse üzülmem, kalitesi oldukça iyidir ama tip aradıgımız tip değildir.

Barosu her halükarde yedekleyebilecek bi futbolcu.

2 sene sonra Ingilterede izlersiniz bu adami birzamanlar alacaktikta elimizden kacti dersiniz...

Traore gelirse uzun zaman sonra bu klubün geleceğe yönelik transfer yaptığını göreceğiz.

Durduk yere bu adamın adı nereden türedi ayıptır sorması? :)

Barosu her halükarde yedekleyebilecek bi futbolcu.

2 sene sonra Ingilterede izlersiniz bu adami birzamanlar alacaktikta elimizden kacti dersiniz...

Hocam bacaklar çok zayıf, agresifliği yeter mi, ayakta kalabilir mi şuphelerim var. Jo gibi olmasın sonra.

Kazım'ı begenen ben değilim beni kast ettiysen Ahmet.

Hocam bacaklar çok zayıf, agresifliği yeter mi, ayakta kalabilir mi şuphelerim var. Jo gibi olmasın sonra.

Kazım'ı begenen ben değilim beni kast ettiysen Ahmet.

Bazılarına ironik gelebilir ama Kazım gibi Emenike gibi boğuşacak rakip defansı Baros gibi rahatsız edecek bir adam alsak daha iyi olmaz mı.Bu stil adam biraz macera olur gibi geliyor ,bugüne kadar Hakan Şükür gibi bu zinciri kıran adam pek olmadı.

90 kilo falan olursa dünyayı sallar bu herif :D bastıracaksın karbonhidrat, protein tozlarını :D

Crouch da 70 kilo beyler, pota altına uzun almıyoruz ki 90 kilo olsun.

bu kimdir ya.necati gelseydi keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt