# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

Şakadır bakmayın adam İngiltere yolcusu..

Dün Romanya Televizyonunda Galatasaray ve Traore adı bol bol birlikte anıldı. Bence almaya çalışıyoruz. Hem de Culio'nun eski takım arkadaşı. Saha içinde iyi anlaşacakları kesin...:yenieek:

hagi traoreyi istiyodur eminim inşallah alırız.

gelirse iyi olur.19 yaşında daha.1milyona alırız heralde.birde cluj 50bin euroya almış.bizimde böyle almamız lazım afrikadan. yada iskandinav ülkelerinden

Culio 1.5 ay sürdüyse, Traore 3 ayı geçer yani sene sonu anca alabiliriz.

Seyredenlere soruyorum bu adam 2.forvet mi, Necati-Tunay-Nihat-Tuncay gibi yoksa Baros gibi nokta santrfor oynayabiliyor mu? Uzun diye hemen nokta santrfor benzetmesi yapmayın, Jo gibi de olabilir, uzun ama ince ve çelimsizse top saklayamaz.

Seyredenlere soruyorum bu adam 2.forvet mi, Necati-Tunay-Nihat-Tuncay gibi yoksa Baros gibi nokta santrfor oynayabiliyor mu? Uzun diye hemen nokta santrfor benzetmesi yapmayın, Jo gibi de olabilir, uzun ama ince ve çelimsizse top saklayamaz.

Kanu,Adebayor,Lukaku tarzında bir adam.Yalnız bizim ligin oyuncusu gibi gözükmedi bana,2.03'lük bu adamı gören ligimizin kasaplarını bir iştah kaplar hemen (bu adama sert girmeliyim içgüdüsü).Ve rakipten önce hamle yapabildiği içinse geciken hamle mağduru olur.Zaten bacak yapısı falan ince duruyor, bunu gören kazmalar çekinme duygusunu kaybedip ezmeye kalkışırlar.Sonuç olarak bu ligde ayakta kalabilmesi zor görünüyor.Ama dehşet bir potansiyeli var o ayrı.

Kanu,Adebayor,Lukaku tarzında bir adam.Yalnız bizim ligin oyuncusu gibi gözükmedi bana,2.03'lük bu adamı gören ligimizin kasaplarını bir iştah kaplar hemen (bu adama sert girmeliyim içgüdüsü).Ve rakipten önce hamle yapabildiği içinse geciken hamle mağduru olur.Zaten bacak yapısı falan ince duruyor, bunu gören kazmalar çekinme duygusunu kaybedip ezmeye kalkışırlar.Sonuç olarak bu ligde ayakta kalabilmesi zor görünüyor.Ama dehşet bir potansiyeli var o ayrı.

zayıf, bir adriano değil :)

duyumcular nerede yahu oldukça durgun forum. yoksa banamı öyle geliyor

Dünkü Hannover maçını izlediğim linkteki yayın Romanya televizyonundaydı. Sık sık Traore, Mutu ve Marica isimleri Galatasarayla beraber anıldı.

Ben de aynı kanaldan izledim.Bir ara Torje ismi de geçti ama ne diye geçti onu anlayamadık tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt