# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

Allahım nolur bu elemanı kazandırsınlar Galatasaray'a.

sakat , beleş veya kulübüne rest çekmişse alırız...

#21536152 Ekşi Sözlükteki bu numaralı entrye göre 2 dakika önce lig tv'de bu oyuncunun Galatasaray'a transfer olduğu açıklanmış. Birazdan da resmi sitede açıklanacakmış deniyor. Söyleyenin yalancısıyım.

#21536152 Ekşi Sözlükteki bu numaralı entrye göre 2 dakika önce lig tv'de bu oyuncunun Galatasaray'a transfer olduğu açıklanmış. Birazdan da resmi sitede açıklanacakmış deniyor. Söyleyenin yalancısıyım.

müthis olur yada yalan olur.....

Mutu'yu cidden çok isterim ama Traore Mutu transferinden çok daha önemli bir transfer olur.Cluj'un CL'deki bütün maçlarının özetlerini izledim sırf bu eleman için.Yaşı çok genç ve çok yetenekli bir futbolcu.İnşallah alınır.

bu adam ileride yeni adebayor olur bence.umarım alabiliriz.

İstediğim transferlerden biri.

uzun adamları sevmiyorum ya dağınık geliyorlar bana....ha bu arada izlemedim bir fikrim yok sadece birkaç youtube videosu o kadar.

Ulan ne sevindim kaynak fotomaçmış ya :42:

heycanlandırma milleti batu :D

ligtvnin haberiine göre galatasaraya gelmiş oyuncu doğruysa hayırlı olsun 90 doğumlu 2.03 boyunda biraz sonra resmi siteden açıkklanacakmış

Ligtvde öyle bir haber yok.Ekşideki eleman sallamış.

Böyle geleceğe dönük transfer beklemiyorum artık.

Kokaincileri takima topluyacagimiza su adami alsak ya

Kokaincileri takima topluyacagimiza su adami alsak ya

almazlar panpa. tanınmadık 24-25 yaşında adamlara 4 M €uro vermektense böyle genç yeteneklere aynı parayı verip üstelik daha düşük maaşla takıma kazandırmak geleceğe yatırım olur.

adnan & adnan brothers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt