Leipzig, Saracchi'yi 4 Milyon Euro'ya Vermeye Hazır

Alıp Joaquin Juan reise gönderelim yazın

Iyi topcu hos topcu da sakat futbolcu ne zaman oynayacak oynamiyacak belli bir isim degil. O riske girilmez.

2.5m peşin 1m 3 taksit şekilde kabul.

Yahu kardeşim kafanizmi iyi,tamam çok iyi oyuncu ve genç ama senede 14 15maca çıkacak adamı ne yapacaksın bize sağlam oyuncu lazim

Kronik sakat olduğunu düşünmüyorum bu arada, ya son dönemde kendisine bakmıyor ya da biz doğru yükleme yapmadık bu çocuğa.

Kendisini seviyorum bence Tellesin bizde olduğu dönemden daha iyi. Az parlatsak çift haneye garanti satılır.
Hocam bizim taraftarda 18 yaşındaki çocuktan 27 yaşındaki adamın verimi bekleniyor gelsin 2 günde 20 milyon kazandırsın gitsin herzaman o şans gülmüyor bu adamda 2 sene sonra 20 milyon edecek potansiyel var

Alalım bence hırsını çok beğeniyorum yaşı da genç.İspanya'ya bir ay gönderip hallederiz sakatlığını 🙂

Valla zor tercih normalde para değil ama sakatlıkları çok şüphe uyandırıyor. Adam Falcao'dan daha çok sakatlandı.

İyi futbolcu ama çok sakatlanıyor be abim

4m eur karşılığında hem takıma bu denli alışmış, hem genç, hem de hücum yönü kuvvetli başka bir sol bek bulabilecek miyiz?
Bu sorunun cevabı bu olayı çözecektir.

bu adamda 2 sene sonra 20 edecek potansiyel varsa leipzig niye 4 milyona vermeye hazır yav.
Leipzig de para var artık başa oynuyorlar daha olmuş oyuncuları tercih ederler. Herzaman ucuz kötü çıkacak pahalı iyi çıkacak diye bişey Yok belki buda bizim önümüze çıkan şanstır

2,5 milyona iş biter ama albayrak giderse 6 milyon verip alır! Şükrü reis gitsin pazarlık için.

meseleye sadece para yönünden bakmasak sonuçta bu paraları verip alacağımız bek as oynayacak 6 7 verip daha iyi bek de alınabilir ffp yok nasılsa

bu adamda 2 sene sonra 20 edecek potansiyel varsa leipzig niye 4 milyona vermeye hazır yav.
Leipzigin sol tarafı iyi yani orada şans bulamaz. Kiralarsalar da seneye son senesi olacak zaten.

Bana 4e vermeleri pek gerçekçi gelmiyor zaten ama parlayınca talibi çok çıkacak bir oyuncu Sarachi tarz olarak. 20 çok ama 10 kağıda rahat satılabilir gibi.

Buradaki tek mevzu sakatlık.

Tabii beleşe 2 sene Van Aanholt çözülecekse 4 kağıt vermeye gerek yok.

Sakatligini farkli bi doktora gosterip öyle alalım.

Geri
Üst Alt