Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.945
- 3.971
- 1.328
Ünal Aysal bu üçlüyü afaroz etmekle baya büyük iş yapmış anlayamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sızdıranlarda içeriden olunca ve baskanın altını kazanlar olunca hersey yerine daha doğru oturuyor. geçmişte de içeride hain vardı hala da var. bi ara terim in, şimdi de baskanın ayağını kaydırmaya calısıyorlar. terim e taraftardan dolayı güçleri yetmedi. baskanı harcayacaklar belli ki.o zaman hiç sızdırılmamalıydı üstat
emin değilim ama daha önce de önce yalanlanıp sonra doğru olduğu anlaşılan haberler olmuştu diye hatırlıyorum.
böyle yapa yapa medyayı kendi elimizle kendimize düşman ediyoruz.
albayrak ın transfer işleriyle ugrasması en büyük hata aslında. foto çekilmesi sonra gelir bak sıralamada.
millet oyuncuaları teknik ekibi robot sanıyor ya. kendileri gibi yemek yiyip aileleri olduklarının farkında değiller. evet inanılmaz para kazanıyor olabilirler ama insan yahu bunlar da. oyuncu ailesiyle tartıssa performansı düşer. yeni çocuğu olmustur gece uykuları yalan olur performansı düşer. hasta da olur bu futbolcular. kötü sonuclardan demoralize de. futbolculara pezevenk muamelesi yaparsan da kötü olurlar bak.+100
Elestirinin mantikli sinirlari olmali. Hoca'nin da bir hayati var. ABD'ye de gider, cenazayede. Rahmetliyi ben bilmem etmem ancak belki kendisi icin cok degerli biri ki oyle olmali. Neden empati kurmuyoruz da kor gozlerle elesitri yapiyoruz. Ayrica, mesai konusunda da tamamen katiliyorum, orada sabahladigi gunlerin haddi hesabi yok. Eger su siralar kalmak istemiyorsa da sebepleri tartisilmali. Hoca formsuz, bu sekilde oynayacaksak istifa edip inzivaya cekilmeli ancak tek bir yere yuklenmek bana da akilci gelmiyor.
Vefa karşılıksız yapılan iyiliğe yapılır danyal. Adam milyon eurolari aldi karşılığında. Kümeye dusurse niye destekliyeyim Fatih Terimi. GALATASARAYI desteklerim ben kümeye düşmeye oynasa.ft amerikaya gitmiş olabilir, boslukta ailesini görmeye bodrum da yapmıs olabilir. ama kimse ft in florya mesaisinin hakkını yemesin. suan hizmet veren herhangi birinden kat ve kat daha fazla mesai yapmıstır, gerektiğinde evine dahi gitmemiştir bunun altına gönül rahatlığıyla imzamı atarım.
bugün de cenazeye gitti diye tonla döşemişler. döşeyenlerin skor taraftarı oldugu unutmayalım. suan lider olsa takım 'ah hocam canım hocam vefalı hocam' diye güzellemeler yapıyorlardı.
aslında yaptığı kümeye oynasak da vefa örneği, şampiyon olsak da vefa örneği. işin vicdan maneviyat kısmına kayıyor biraz. iyi günde de kötü günde de yapılması gereken budur bence. bu arada takım otelde dinlenmedeyken adamın cenazeye gidip gelmesinde hiçbir sakınca yok. tren yolu hesabı yapıyor herhalde taraftar maçı kacıracağını falan düşünüyor. ist-adana arası 1/1.5 saat, adana izmir arası 1/1.5 saat. yani aksamı gene izmir de takımının yanında geçirmiştir rahat olun.
millet oyuncuaları teknik ekibi robot sanıyor ya. kendileri gibi yemek yiyip aileleri olduklarının farkında değiller. evet inanılmaz para kazanıyor olabilirler ama insan yahu bunlar da. oyuncu ailesiyle tartıssa performansı düşer. yeni çocuğu olmustur gece uykuları yalan olur performansı düşer. hasta da olur bu futbolcular. kötü sonuclardan demoralize de. futbolculara pezevenk muamelesi yaparsan da kötü olurlar bak.
bir futbol takımını bütünüyle yönetmek kolay değil. herkesin azıcık problemi olsa ki bu sene fazlasıyla oldu herkesin problemi o takımı toparlamak güçtür. ben toparlanacağı düşüncesindeyim gene de. insallah yanılmam.
Umut uzman kisimisin sen ? Hayrola bu ozguven kardesim ? Soyle bilelim kimsin necisin ne yaparsin nedir baglantin ona gore bu soyledigin deger bulsun.
falcao yu albayrak değil taraftar getirdi. yönetimin gram sucu yok o transferde. ya falcao ya istifa dediler. geçmişin yüz kızarıklığıyla da varı yoğu döktüler getirdiler. tek yanlısları varsa o da taraftarı dinlemeleridir.
ne olursa olsun baskan yanlış dahi yapsa, her kosulda ekip arkadaslarını koruyup kollayan, sürekli onlara hizmetleri için tesekkür eden, sucsuz oldugu konularda dahi okları kendi üzerine çeken adama yapılacak iş değil bu. istifaya davet ettiniz madem ultraslana niye acıklama yaptırıyorsunuz? utanc verici bir şey bu. adamı hastalık yıkmadı hainliğiniz yıkacak.
o zaman hiç sızdırılmamalıydı üstat
emin değilim ama daha önce de önce yalanlanıp sonra doğru olduğu anlaşılan haberler olmuştu diye hatırlıyorum.
böyle yapa yapa medyayı kendi elimizle kendimize düşman ediyoruz.
Faruk Süren, Galatasaray'ı kim olduğu belirsiz bir şirkete, AIG'ye satıyordu zamaninda.
Kulüp, futbolla ilgili isim ve medya yayın hakları ile reklam, pazarlama ve ürün satış hakları gibi sağlam gelirlerinin tümünü anılan şirkete devretmişti.
SormaDavalar, tazminatlar, büyük vekâlet ücretleri… Sonuçta, üyelerden Ünal Aysal yardıma yetişti ve AİG’ye 23,5 milyon dolar ödeyerek hisselerin Kulübe geçmesini sağladı. Kulüp, ayrıca 9 milyon dolar tazminat, 1,5 milyon dolar vekalet ücreti ödedi.
Kendi islerinde de gayet beceriksiz bir adamdi bu, transtürk holdingi ve makina takim sirketini iflas noktasina kadar getirmisti.
2000 yılında IAG hisselerinin genel kuruldan geçmesi karşılığında dönemin Galatasaray Başkanı Faruk Süren tarafından Galatasaray Eğitim Vakfına devredildiği Galtsaray armaya kira ödediği biliniyor.
Adnan Öztürk de, armanın kiralandığını doğruladi zamaninda.
Adnan Polat ve Taner Aşkın‘da bu biligiyi paylasti.
klubu borç batağı halinde bırakmid yine de tarihe adını yazdırmış galatasaray başkanıdır.
galatasaray tarihinin en başarılı başkanlarından birisidir bu dogrudur!
Hadi simdi iyi geceler kardesim.
Zamaninda ? 2001 senesi. O donemki mali sartlari ve Turkiye'nin icinde bulundugu durumu da kaide aliyor musun ? Bende yazarim boyle AIG olayini bilmeyen yok bu arada. Gelip bana cevaben yazinca (iki google aramasi sonrasi) hakli olmuyorsun renkdasim. O donem gundemimiz bu AIG olayiyla gecerdi ancak isin ic yuzu oldukca farkli ki o gelisme sonradan borsaya acilmamiza da vesile oldu. Sen ne dersen de. Suren bu klube hizmet etmistir. Arma'yi satti dedigin icin tamamen farkli dusunuyorum seninle. Galatasaray boyle bir klup degil gelip de birileri kolay kolay arma falan satamaz. Bu arada o donemki rakamlar ile simdikileri kiyaslarsan deve de kulak kalacaktir. 23,5m dedigin rakam Belhanda'ya yaptigin 4 senelik yatirim. Ayrica Aysal ne kadar sevsemde cok buyuk hatalari olmus bir isimdir. Suanki isimlerden daha iyidir ancak ondan daha iyilerini bulmak da bizim gorevimiz/istegimiz. Aysal dediginde Macini/Prandelli gunleri ve transferleri geliyor aklima. Son not, Aysal babasinin hayrina almadi o hisseleriBaya guzel kar ettirildi zaten mukafatini da sonradan baskan olarak verdiler. Musaitse glesin simdi, meydan baya baya bos. Ki bence gelmeli de tabi kendi egosunu da torpulemesi lazim.
En son görüsmede, aday degilmi dedi ama destekci olurum diyordu, ben eminim biraz daha üstüne gidilebilse aday olabilir ama ozaman Fatih Terim gider.
Orada zaten sikinti var.
Faruk Süren konuyu cok iyi biliyorum renktas merak etme ama bosver farkli bakiyoruz konuya.
bugün zaten hersey google‘de var ondan sikinti yok dogru olan seyi bulmakta.
Simdi önemli olan gelecek ve iste orasi büyük bir ????
Google'da buldugun her bilgi dogru olmuyor Umut. Donem ve sartlarini dusunmeden bugun "aha 23m zarar ettirmis , satmis" falan cok duz bakis acisi. O donem Hagi falan cok cuzi paralara oynuyordu ve ulkemizin ekonomik dagilimi daha farkliydi. Kluplerin gelirleri cok daha azdi ancak borclarda daha azdi desem yalan olmaz. Basit bazi adimlarla klupler duzluge cikabiliyordu bu borsaya acilmak, klubun isim haklarini (amblem falan degil bu isim hakki yani sirketin tuzel isim gucunu ) belirli kosullar altinda 5-10 yillik kullanima acti AIG ortakligiyla. Bunun benzeri Almanya ve Ingiltere'de de mevcut. Dogru demedim, gereksinim diyorum. Farkli bakiyoruz anliyorum.
Soruna gelecek olursam, isim yok bana bir "siradan" taraftar olarak guven veren bir isim/kabine goremedim henuz. Hal boyle olunca endiselerim 1000 kat artiyor maalesef. Yeni yonetim sonrasi sacma sapan kararlara, transferlere falan uyanabiliriz. Kalede Zapata'lar falan kabus gibi. Bence baskin bir ortak aday bulunup dengeli bir yonetim formulu gudulmeli. Albayrak kesinlikle baskan olmamali bana gore. Ayrica, transferin tum sorumlulugu da kendisine verilmemeli 2 sezondur mahvolduk sayesinde. Hocaya paye biciliyor, hakli olarak, ancak bu deneyim/tecrube de bir adama dalga gecer gibi transfer fiyaskosu yasatirsaniz, alacaginiz verim ancak bu kadar olur. O yuzden kan degisimi her iki acidan da sart oglu sart.
A.Polat, Sezgin ile yaptigi haltlari halletsin onceBilgiler bu arada google‘den degil sadece ordada bulursun zaten bu kopyaladigim dogru ve gercektir.
Istanbul‘da yasiyorsan seni birgün Adnan Polat Abimizle tanistirim, belki o anlatirsa bakis acin degisir
Bu konuda sana hak veriyorum!
Insallah buluruz ve yine o eski Galatasarayi yasariz, cok özledim cok.
Ama yine kaos yine kötü günler mi diye insan düsünüyor iste .
A.A olacak gibi bir his var icimde.
A.Polat, Sezgin ile yaptigi haltlari halletsin onceneyse Baskanimizdir selamlar, sevmesemde. Kaleci diye karpuzculari aldigi gunler dun gibi.
Bence Albayrak secilmez. Hukumet baskisi olacaktir ama ters teper bizde. Ama sorun su, kim olsa yine sorun olacak.
Adnan abimizim hatalari vardi bunu zaten oda biliyor
Ama bu konuda gercekten dinlemelisin, cok farkli olur senin icinde.
Yada seni Ünal Aysal Basganla tanistirim, kendisi cok severim, oda bu konuda bilgilidir.
Hani “ Zengin diye secildi “ ya .
Burak Elmas‘a hic güvenemiyorum , güvenmiyorum.
A.A - Yönetim destekliyor ondan biraz korkum var.
Dedigim gibi kim olursa olsun, yine sorun olacak yine 0 basliyoruz.
Zengin diye secildi demedim, o donem aranan kan biraz zengin yani nakti olan bir isimdi bir de AIG konusu iste, yani mukafatlandirmak. Gunun sonunda is/proje aldi kendiside bu isler boyle oluyor Turkiye'de. Polat konusunda ne yapsam ne etsem olumlu bakamiyorum. Sezgin, otel odalari, icki/komisyonlar/kadinlar falan sonra yapilan transferler aklima geliyor...