Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

açıklama maalesef samimi gelmedi. el öpme falan bunlar bir brezilyalının yazacağı şeyler değil.

Alo rezan hemen bir şeyler yaz bana wp'den at hoşuma giderse merte söylerim video çekeriz.

Yazılı açıklama yapmaktansa video ile özür konuşması yapması daha anlamlı olmuş ruh halinden pişmanlığı belli oluyor. Bundan sonra Kerem, yönetim ve teknik heyetin yaklaşımlarını izleyeceğiz

Güzel bir özür olmuş. Benim açımdan bir taraftar olarak şu dakika itibariyle bir sorun yok. Tabi bu durum Kerem için de geçerli olmalı. Video da "haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda" diyor. Eğer Kerem de bu kadar dellendirecek tarzda hareketler yapıyorsa o da kendine çeki düzen vermeli. Marcao da alacağı cezanın yanısıra mutlaka iyi bir psikologdan öfke kontrolü eğitimi almalı.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam efendice özür dilemis marcao her daim yakisan sekilde mucalede etti oyuncuyu kaybetmek kolay olani kerem de kabul ettiyse sorun yok önemli olan bütünleşmek basina bakmayin bizi bitirmek icin ugrasiyorlar

merto sufle vermiş arkadan belli. çok yerli bi cümle çünkü

dün emperor öyle demiş diye heral

Marcao’ya da söz hakkını da vererek, ama herkesten de özür dileyerek başlanacak bir olay olduğunu da söylemek isterim, başta Kerem olmak üzere, Kerem’in ailesi olmak üzere, Galatasaray ailesi olmak üzere, arkadaşlarım, biz.

Adamin karisina cocuguna laf edenlerin ne farki kaliyor simdi?

Ne pislik insanlar var birader

Ben affettim, Kerem de umarım affeder ve gelen ilk 7m üstü teklifte yollarız.

Bu durumlari en iyi idare edecek adam terim zaten birakin adamlar isini yapsin daha fazla konusarak kus familyasinin ekmegine yag surmeyelim. Nasil zarar veririrz diye 1. Hafta basladilar algiya operasyona

Ne istiyosun anlamıyorum? Napalım Marcao'yu dövelim mi? Sövelim mi adama? Ailesine hakaretler mi edelim?

Öyle ya da böyle özür diledi adam ne istiyosunuz illa yerin dibine sokup çıkarmayalım mı
Sövülmesini falan isteseydim ben söverdim.
İstediğim şu ki kapatılmaya çalışılıyor anlaşılan bunu istemiyorum.
Olaya sadece Kerem olarak bakmamak lazım
O yaptığıyla Galatasarayı formamızı armamızı bütün dünyaya rezil etti. Kendi hırsı uğruna takımı da hocayı da umursamadığını belli etti. Yaptığı şey bildiğin eşkiyalık.
Yapılması gereken de belli
Satılana kadar kadro dışı
Her yanlışa sahip çıkılmaz. Anlık sinirle insanlar birbirini öldürüyor. Cezalar ağır cezalar bunun için var.
Taraftarın yapacağı bişey yok Marcaoya bağırsan çağırsan ne olur. Yönetim bu takımın etiklerini ilkelerini koruyacak. Korumazsa kendi korunacak hale gelir.
Böyle ısmarlama özürlerle olmaz bu iş.
Biraz acıtasyon da katalım nasılsa Türk insanın zayıf karnı acımak hemen yerler demişler.
Sahada adam dövüyorsun sonra siz benim neler çektiğimi bilmiyorsunuz falan yapmayın Allah aşkına.
Bu kulüp yüz yıllık kulüp. Belli değerleri ilkeleri var. Unutmamalıyız unutturmamalıyız.

İyi açıklama. Ailesine hangi davar kufrediyorsa tespit edilmeli en ağır şekilde cezalandırılmalı. Kulüp peşine düşmeli artık bu tarz şeylerin. Sinirle birsuru şeyler yazmış olabiliriz ama aklı selim hareket etmekte fayda var.

GSCimbom Mobile App

Adamın eşine ve çocuklarına hakaret mi ettiler ?
gönderi altına şöyle bir baktım yorumları yapan profillere. bizden de vardır illa fakat çoğunluk olarak;

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

instagramdan, twitterdan kendisine edilen hakaretleri bu kadar kafaya takmamalı fakat geçmişten de biliyoruz ki eşi de kendisi de bu konuda çok fazla alıngan. yorumları da kapatmıyor.

Geri
Üst Alt