Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.259
- 4.693
- 1.223
açıklama maalesef samimi gelmedi. el öpme falan bunlar bir brezilyalının yazacağı şeyler değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ulkede olmayan birsey mi? Adam bir suc isliyor, bedelini ailesi oduyor sanki onlarin sucu.Adamın eşine ve çocuklarına hakaret mi ettiler ?
merto sufle vermiş arkadan belli. çok yerli bi cümle çünküailesinden niye özür diliyor
onlara da mı kafa atmış
merto sufle vermiş arkadan belli. çok yerli bi cümle çünkü
Sövülmesini falan isteseydim ben söverdim.Ne istiyosun anlamıyorum? Napalım Marcao'yu dövelim mi? Sövelim mi adama? Ailesine hakaretler mi edelim?
Öyle ya da böyle özür diledi adam ne istiyosunuz illa yerin dibine sokup çıkarmayalım mı
Arda'nın el öptüğünü görmüştür en kötüGüzel açıklama. İnşallah arkasını da doldurur.
Adam kaç yıldır Türkiye'de yaşıyor, el öpme geleneğini herhalde biliyordur neyine takıldınız ki?
gönderi altına şöyle bir baktım yorumları yapan profillere. bizden de vardır illa fakat çoğunluk olarak;Adamın eşine ve çocuklarına hakaret mi ettiler ?