Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

üstad sen her konuda daha itidalli yorumlar yapardın..marcao konusunda fazla sertsin..yani marcao nun yaptığı çok büyük yanlış kesinlikle..öfke kontrolünün olmadığı belli..ama fazlaca linç yapıldı bu konuda sanki...bu konuda kulübe en az zararı verecek bir karar ve uygulama olmalı..kadro dışı artı para cezası bir müddet takımdan uzak kalması yeterli gibi..

bu adama ahlak dersi vermeye kalkıp eşi ve çocuğuna saldıran şerefsizler kim
Onlarin ben 6222

Marcao: "Benden vazgeçmenizi anlayabilirim, hakkımda verilecek tüm kararlara saygı duyuyorum. Ancak sizden bir isteğim var; bu konunun bedelini ben ödemeliyim, eşim ve çocuklarım değil."

Bu dedigi zoruma gitti

Marcao: "Bu, çok ağrıma gidiyor çünkü ben Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda olan bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor."

Acil haftada bi kere psikologa

Umarim transfer donemi bittikten sonra bu karaktersiz takimda olmaz. Kadro disi, para cezasi falan bos isler bunlar gecici cozum. Boyle bir futbolcunun bu takimda yeri yok. Menajerine teklif getirmesini soyleyeceksin ve satacaksin.

Ailesine kufur edenlere o kufurleri iade etmek lazim,zaten Bilinen birsey bizim insanimiz sosyal medya yi kullanamiyor cahil olduklari icin

Onun disinda özür dileyecek tabiki aksini düsünen yoktu Ama kadro disi kalmali bir süre,5-10 Mac ceza yiyecek yani 2-3 hafta kadro disi kalmasi gerekiyor bence takim dan uzak kalmali

Mert‘in sesi montaj gibi yaw Kim bilir neler söylüyor :asd:

Ben taraftar olarak affettim sayılır.

Kadro dışı bırakılsın ve 2 haftalık maaş kesintisi cezasına eklensin.

Tekrar sahaya döndüğünde Kerem ile muhabbetine bakarak tamamen affedebilirim.

Ailesine yapılanları onaylayacak yoktur tabii ki. O hayvanları zaten bir ayırmak lazım. Bunun dışında olması gereken her şeyin farkında. Belki kaptan bile olabilirdi, yazık oldu. Sadece bir taraftar olarak benim gözümde hem sporcu, hem de karakter olarak bir değeri yok.

verilecek cezaya, kararlara razı içtenlikle özür dilemiş. uzatmanın anlamı yok. sonuçta kerem'in futbol hayatına zarar verecek bir darp durumu olmadı.

Kendisini haklı görüyor.
Galatasaray kariyerinin bittiğinin de farkında. Takımda zaten yerince gruplaşma var ne kadar sevsem de gitmesi daha yararımıza. Keşke başımızda disiplini sağlayabilecek bi
hoca olsaydı.

tamam konu kapansin ve yarindan itibaren antrenmanlara baslasin

kerem de yaptigi sus isaretinden dolayi özür dilemeli, saha icinde o hareretle insani cok gicik edebilecek bir hareket

Geri
Üst Alt