Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Kendisini haklı görüyor.
Galatasaray kariyerinin bittiğinin de farkında. Takımda zaten yerince gruplaşma var ne kadar sevsem de gitmesi daha yararımıza. Keşke başımızda disiplini sağlayabilecek bi
hoca olsaydı.
Kendisini konuda hakli görebilir o na kimse bisey demez. Ama gösterdigi taviri kendisi de sonradan inanmayip öyle bisey olmamali dedi.

ki konu cidden sansalin dedigi gibiysede 10kere hakli

üstad sen her konuda daha itidalli yorumlar yapardın..marcao konusunda fazla sertsin..yani marcao nun yaptığı çok büyük yanlış kesinlikle..öfke kontrolünün olmadığı belli..ama fazlaca linç yapıldı bu konuda sanki...bu konuda kulübe en az zararı verecek bir karar ve uygulama olmalı..kadro dışı artı para cezası bir müddet takımdan uzak kalması yeterli gibi..
Metin ve açıklama ısmarlama üstat, kelimeler özenle seçilmiş o yüzden samimi değil. Olayı unutmaya çalışacağız istenen de bu ama unutulmayacaktır.

Ben Marcao'yu linçlemiyorum ki gereksiz sinirli olduğunu defalarca yazdım geçmişte, Marcao konusunda vardır, sadece sonuca bakıyor ve çıkış yolu göremiyorum.

Herkes hata yapar ama her olumsuz anda aklımıza dün gelecek bundan sonra.

Kağıdı yazmış vermişler eline onu okuyor ikisi de
Ne istiyosun anlamıyorum? Napalım Marcao'yu dövelim mi? Sövelim mi adama? Ailesine hakaretler mi edelim?

Öyle ya da böyle özür diledi adam ne istiyosunuz illa yerin dibine sokup çıkarmayalım mı

Ulan duygusal adamlarız ya. Dünden beri parlayıp sövüp saydığım adama, tek özrüyle yumuşadım resmen.

Bizim mal taraftarımız çok. Yaptıkları şey problem yaratmaktan başka birşey değil.

Şimdi daha güçlü olup,işine dört elle sarılmanın vakti. Haydi Marcao kendine gel!

Bunlardan tiksiniyorum iste. Gs fb bjk ne ise rekabet edelim, taraftarlar birbiriyle dalga gecsin herseye eyvallah. Ancak malum taraftar grupları durmadan organize sekilde gs'ye nasil zarar verebiliriz fikriyle hareket ediyor. Gs zarar gorsun diye su adamin ailesine kufretmek acinasi ve tiksindirici bir hareket.
Heryol mubah anlayışı var. Bu da cok pis noktaya götürüyor turkiye'yi genel anlamda. Taraftarlik artik sadece hakem uzerinden mac degerlendirmeye ya da rakip takim oyuncusunun ailesine sosyal medyadan kufur etmeye döndü. Her mac sonunda mutlaka hakem iyi kararda verse kötü kararda verse hakem gundem oluyor. Bir oyuncu kötü mu oynadi hemen sosyal medya linci oluyor ozellikle rakip takimlardan. Bu durumda bence ileri zamanlarda insanlari turk futbolundan soğutacak ama suan ki yoneticilerin isine geldigi icin mudahele etmiyorlar.

Geri
Üst Alt