Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

ewt sıra klüpten 1-2 hafta kadro dışı + para cezası ve daha önemlisi internetten ailesine fln laf edenlerin peşine düşüldüğü hususunda bir msj
olayı control ettikten sonra taarruza geçmek lazım
eski yönetim gibi oturup çay içilirse marcaoya 10 maç fln ceza verilir

Sövülmesini falan isteseydim ben söverdim.
İstediğim şu ki kapatılmaya çalışılıyor anlaşılan bunu istemiyorum.
Olaya sadece Kerem olarak bakmamak lazım
O yaptığıyla Galatasarayı formamızı armamızı bütün dünyaya rezil etti. Kendi hırsı uğruna takımı da hocayı da umursamadığını belli etti. Yaptığı şey bildiğin eşkiyalık.
Yapılması gereken de belli
Satılana kadar kadro dışı
Her yanlışa sahip çıkılmaz. Anlık sinirle insanlar birbirini öldürüyor. Cezalar ağır cezalar bunun için var.
Taraftarın yapacağı bişey yok Marcaoya bağırsan çağırsan ne olur. Yönetim bu takımın etiklerini ilkelerini koruyacak. Korumazsa kendi korunacak hale gelir.
Böyle ısmarlama özürlerle olmaz bu iş.
Biraz acıtasyon da katalım nasılsa Türk insanın zayıf karnı acımak hemen yerler demişler.
Sahada adam dövüyorsun sonra siz benim neler çektiğimi bilmiyorsunuz falan yapmayın Allah aşkına.
Bu kulüp yüz yıllık kulüp. Belli değerleri ilkeleri var. Unutmamalıyız unutturmamalıyız.
O değerleri Sabri'ye Melo'ya Arda'ya uyguladık mı? Melo 2 futbolcuyla boğaz boğaza geldi hatta iddialara göre biriyle yumruk yumruğa kavga etti ama bugün transferi bile gündemde geri dönebilir. O günlerde rezil olmadık da şimdi mi oluyoruz?
Tabi ki olay kapatılacak kapatılması lazım. Marcao istesek de istemesek de şu an kulübün para edebilecek 3-5 oyuncusundan biri. Değerini kaybetmesine izin vermeden kullanabildiğimiz kadar kullanmamız lazım.
İnsanları bu kadar kolay harcamak bu yüz yıllık kulübün değerlerine ilkelerine aykırı.

p6Pqf.jpg
Galatasaray vefalidir bir hatayla oyuncu silmez.

Türk futbol tarihinde takım arkadaşına böyle bir rezilliği yapanı ne gördüm nede duydum.Bu olay resmen takımın altına dinamit koymaktır..Alacağın ceza , takıma verdiği zarar , takım arkadaşına yaptığın muamele ve o çocuğun psikolojisi.. Bu rezilliğe rağmen affedelim diyenleri aklım almıyor. Kerem'in ise milyonlar önünde yediği dayak yanına kar kalsın ve çocuk iyice demoralize olsun öyle mi..Böyle saçmalık mı olur.. Cezanın kralını vermezsen ortada takım diye bir şey kalmaz.Herkes Ali kıran baş kesen olur referansıda bu olay olur..Abi kesersin 300.000 dolar ceza onuda alır Kerem'e verirsin.Marcao'ya o attığı yumruk kol gibi geri döner diyeyim kibarca.

Ama adım gibi eminim ki bir şekilde üstünü kapatacak hoca ve yönetim..Geçen seneden beri bu çocuğun hakkı olan formayı vermeyen bu çocuğu her türlu harcar..Evlat statüsünde henüz yükselemedi garibim.

Son düzenleme:
O değerleri Sabri'ye Melo'ya Arda'ya uyguladık mı? Melo 2 futbolcuyla boğaz boğaza geldi hatta iddialara göre biriyle yumruk yumruğa kavga etti ama bugün transferi bile gündemde geri dönebilir. O günlerde rezil olmadık da şimdi mi oluyoruz?
Tabi ki olay kapatılacak kapatılması lazım. Marcao istesek de istemesek de şu an kulübün para edebilecek 3-5 oyuncusundan biri. Değerini kaybetmesine izin vermeden kullanabildiğimiz kadar kullanmamız lazım.
İnsanları bu kadar kolay harcamak bu yüz yıllık kulübün değerlerine ilkelerine aykırı.
Bu tartışma iki gündür sürüyor ben de girmek istemiyorum.
Fikrimden dolayı hesap sorarmış gibi yazmana da ses etmiyorum.
Şunu yazayım sadece size yararı dokunsa bile kötüyü örnek almayın. Çünkü daha sonra Metin Oktay Ali Sami Yen güzellemesi yaptığınız da pek oturmuyor

Geri
Üst Alt