Çok vurdumduymaz bir oyuncu gelmesini istiyordum ancak vazgeçtim. O kadar para vereceğiz[bonservis+yıllık] kafasi esince oynanacak.

# tapatalk #

Kafasi esince atar ve attirir. Aksi durumda kale önünde gelen toplari degerlendirir sadece. Bunu yapamayan forvetler var takimda.

Balotelli biraz show transferine girer. Adamın gerçekten aklı dengesi yerinde değil, bazen bakarsın 35 metreden çakar bazen sahada yürür.

Bence bu riske girilmez.

Tam bizlik oyuncu değilmi ? :smile-99:

Bu sene 4. yıldızı takmamiz lazım. Bizlıl değil o yüzden. :D

# tapatalk #

ya pato'yu alalim iste tam nokta atis olur

fiizk desen var, teknik desen var, hiz desen var, golcü mü golcü

üstelik yasi da daha genc 3-5 yil rahat oynar

bizim icin bicilmis kaftan vallahi

-----------------------Muslera-----------------------

Tarık------Semih--------------Kaan-------Alex

-------------------Melo------XXXX------------------

----Lavezzi-------Sneijder---------Menez-----

----------------------Balotelli------------------------

:)

Mancini istemiyor boşuna heveslenmeyin zaten gelse bile hem takım oyuncusu değil hem sorunlu hem de medya yalan bile olsa herkes sorunlu olduğunu bildiği için her gün bişey yazar o yüzden kalsın.

-----------------------Muslera-----------------------

Tarık------Semih--------------Kaan-------Alex

-------------------Melo------XXXX------------------

----Lavezzi-------Sneijder---------Menez-----

----------------------Balotelli------------------------

:)

7 yabanci renktas. Ha SL icin yaptiysan baska.

Fenerbahçe, Bacary Sagna transferinde sona yaklaştı. (L'Equipe) ptt 1.ligde ne varda geliyor bu sagna :))

Bir yandan gelmesini çok istiyorum. Ama bir yandan da korkuyorum.

Eğer işler kötü giderse çok küfür ederiz Balotelli'ye :)

Balotelli de sabah akşam bizi düşünüyordu hay allahım ya . Ulan Balotelli'yi istemiyonuz farkındamısınız ? Bu adam Türkiyede taraftarla birlikte yardırır . 2. Melo olur.

Eğer bana diyorsan istemiyorum demiyorum. Balotelli'yi kim istemez. Korkularım var diyorum.

Eğer bana diyorsan istemiyorum demiyorum. Balotelli'yi kim istemez. Korkularım var diyorum.

Senin de aralarında bulunduğun bir kaç kişiye söylemiştim . Balotelli duygusal bir oyuncu . Bu biraz da ailesinden kaynaklanıyor . Ailesi henüz çocukken ölmüş ve onu evlatlık almışlar . Türkiye bence tam aradığı ülke . Arkadaşlık , Aile ortamı burda kendini iyi hissettirebilir . A. Albayrak da yönetici olsun o eski Balotelliden eser kalmaz .

Senin de aralarında bulunduğun bir kaç kişiye söylemiştim . Balotelli duygusal bir oyuncu . Bu biraz da ailesinden kaynaklanıyor . Ailesi henüz çocukken ölmüş ve onu evlatlık almışlar . Türkiye bence tam aradığı ülke . Arkadaşlık , Aile ortamı burda kendini iyi hissettirebilir . A. Albayrak da yönetici olsun o eski Balotelliden eser kalmaz .

Sorma, bizim takimdaki arkadaslik son zamanlarda dillere destan.

Bir acin spor sitelerini bakin, ben yalnizca Galatasaray'la ilgili bin turlu kotu haber okuyorum her gun, bir tane bile ne Fener ne Besiktas'la ilgili gormuyorum. Onlar hep huzurlu, her sey iyi gidiyor. Adamlarin baskani hapse girmek uzere ama her sey gulluk gulistanlik sanki. Basin yalnizca Galatasaray'la ugrasiyor, ne Melo'su kaliyor, ne "yerli futbolcular biz figuran olduk" dedisi kaliyor, her gun bir baska turlu huzursuzluk. Melo bir macta dil cikardi diye adami Turkiye'den ihrac etmek icin kampanya baslattilar resmen, ertesi gun her gazete Galatasaray'in Fener'i yenmesinden cok ondan bahsediyordu. Boyle bir ortamda Balotelli gelecek de arkadaslik ve aile ortaminda huzur bulacak. Guldurmeyin adami.

sabri semih ömer telles

melo------selcuk

sneijder

bruma balotelli lavezzi​

Sorma, bizim takimdaki arkadaslik son zamanlarda dillere destan.

Bir acin spor sitelerini bakin, ben yalnizca Galatasaray'la ilgili bin turlu kotu haber okuyorum her gun, bir tane bile ne Fener ne Besiktas'la ilgili gormuyorum. Onlar hep huzurlu, her sey iyi gidiyor. Adamlarin baskani hapse girmek uzere ama her sey gulluk gulistanlik sanki. Basin yalnizca Galatasaray'la ugrasiyor, ne Melo'su kaliyor, ne "yerli futbolcular biz figuran olduk" dedisi kaliyor, her gun bir baska turlu huzursuzluk. Melo bir macta dil cikardi diye adami Turkiye'den ihrac etmek icin kampanya baslattilar resmen, ertesi gun her gazete Galatasaray'in Fener'i yenmesinden cok ondan bahsediyordu. Boyle bir ortamda Balotelli gelecek de arkadaslik ve aile ortaminda huzur bulacak. Guldurmeyin adami.

Medya Türkiyede maalesef başka kişilerin elinde . En efendi adam bile burada çirkef , psikopat damgası yer . Medya Galatasaraya da yakın olmasın ama tarafsız olsun .

Dediğim gibi Balotelli'yi istemiyorum demiyorum zaten. Ama soru işaretleri var kafamda.

Bu seneden sonra böyle isimli oyuncuları alabilecek gücümüzün kaldığını sanmıyorum. Maddi gücümüz de yok zaten.

Geri
Üst Alt