Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 311
Çok vurdumduymaz bir oyuncu gelmesini istiyordum ancak vazgeçtim. O kadar para vereceğiz[bonservis+yıllık] kafasi esince oynanacak.
# tapatalk #
# tapatalk #
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok vurdumduymaz bir oyuncu gelmesini istiyordum ancak vazgeçtim. O kadar para vereceğiz[bonservis+yıllık] kafasi esince oynanacak.
# tapatalk #
# tapatalk #
Gelirse 2 hafta dolmadan Burak'in agizini burnunu kirabilir.
Ben Sneijderin hala kirmadigina acikcasi cok sasiyorum. Ben onun yerinde olsam coktam dalmistim Buraka.
Kafasi esince atar ve attirir. Aksi durumda kale önünde gelen toplari degerlendirir sadece. Bunu yapamayan forvetler var takimda.
Tam bizlik oyuncu değilmi ? :smile-99:
-----------------------Muslera-----------------------
Tarık------Semih--------------Kaan-------Alex
-------------------Melo------XXXX------------------
----Lavezzi-------Sneijder---------Menez-----
----------------------Balotelli------------------------
![]()
Eğer bana diyorsan istemiyorum demiyorum. Balotelli'yi kim istemez. Korkularım var diyorum.
Senin de aralarında bulunduğun bir kaç kişiye söylemiştim . Balotelli duygusal bir oyuncu . Bu biraz da ailesinden kaynaklanıyor . Ailesi henüz çocukken ölmüş ve onu evlatlık almışlar . Türkiye bence tam aradığı ülke . Arkadaşlık , Aile ortamı burda kendini iyi hissettirebilir . A. Albayrak da yönetici olsun o eski Balotelliden eser kalmaz .
Sorma, bizim takimdaki arkadaslik son zamanlarda dillere destan.
Bir acin spor sitelerini bakin, ben yalnizca Galatasaray'la ilgili bin turlu kotu haber okuyorum her gun, bir tane bile ne Fener ne Besiktas'la ilgili gormuyorum. Onlar hep huzurlu, her sey iyi gidiyor. Adamlarin baskani hapse girmek uzere ama her sey gulluk gulistanlik sanki. Basin yalnizca Galatasaray'la ugrasiyor, ne Melo'su kaliyor, ne "yerli futbolcular biz figuran olduk" dedisi kaliyor, her gun bir baska turlu huzursuzluk. Melo bir macta dil cikardi diye adami Turkiye'den ihrac etmek icin kampanya baslattilar resmen, ertesi gun her gazete Galatasaray'in Fener'i yenmesinden cok ondan bahsediyordu. Boyle bir ortamda Balotelli gelecek de arkadaslik ve aile ortaminda huzur bulacak. Guldurmeyin adami.
Senin de aralarında bulunduğun bir kaç kişiye söylemiştim . Balotelli duygusal bir oyuncu . Bu biraz da ailesinden kaynaklanıyor . Ailesi henüz çocukken ölmüş ve onu evlatlık almışlar . Türkiye bence tam aradığı ülke . Arkadaşlık , Aile ortamı burda kendini iyi hissettirebilir . A. Albayrak da yönetici olsun o eski Balotelliden eser kalmaz .