Melo PFDK'ya Sevk Edildi

1- Sosyal medyaya Pfdk niye karışır ?
2- Taş... kelimesi ne demektir ? Ben herhangi bir hakaret göremiyorum.
3- "Aziz" ama hangi Aziz ?
4- Melo Türkçe biliyor mu ?

ne bu lann yeter artık çıldırıcam bu nasıl bir art niyettir şeref yoksunu karakterler hazmedemiyosanız soda için

saatler oldu klüpten ses yok
ceza verildikten sonra bişeyler yaparlar belki!

Futbolu unuttuk her gün yeni bir tezgahla uğraşıyoruz. "Bu rezillik Bizans'ın çorbacısında yoktur!" Kemal Tahir

yönetim uyuma melo ya sahip çık !!! meloyu taraftarın gözünde kimse küçük düşüremez 5 maç cezadan bahsediyorlar bitirmek istiyorlar yönetim en sert şekilde tepkisini koymalı şamar oğlana çevirdiler bizi

Yönetimin vereceği kısa bir cevap yeterli.
maksadı belli bu sevk sonucunda bir ceza çıkarsa tff yetkililerinin can güvenliğini garabti edemeyiz , çıkacak olaylardan sorumlu değiliz.

Takip etmiyorum çocuğu, haberim yoktu. Caps paylaşır mısın?

BxFFeSGIMAAijkg.png:large

beyler sabırlı olalım son nefesleri artık
fifa gizli tanığı dinlemiş ve aylar önce ismail kartal td olacak demiş
sonra ismail kartal td oldu

bu demektir ki şike devam ediyor

sopa yakında gelecek en az zararla atlatırız inş.

Herşeyden ziyade Allahın adaleti şaşmaz

İlk olarak, Galatasaray camiası Melo'nun arkasında durmalı ve sahip çıkmalıdır.

Bunların oyunları bitecek gibi değil.
Ne zaman sesimizi biraz yükseltmeye çalışsak bu tip sorunlarla karşılaşıyoruz.

Yönetime de kızanlar var sessiz kalıyorlar diye, evet bir dereceye kadar haklılar ama karşımızda sadece federasyon da yok.
Türkiye'de yaşamak zor iş, Yeni Türkiye'de yaşamak ise çok çok zor iş.
Yönetiminden, medyasına her şeyimiz batakta ülke olarak.

Birileride Meloya gaz verip yazmış ya da yazdırtmış bu cümleyi.

Federasyonda inceden inceye kıyıma hazır zaten. Kendisi ve kurulları meşruluğunu aldığı yanlı kararlar, şike ve şiddete prim vererek zaten yitirmiş. Tff ye hükümetin desteği biterse ve bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı kulüpler ses çıkarırsa o zaman yıkılır. Tek başına bir kulüp bu destek sürdükçe yıkamaz.

GT-I9300 Tapatalk

Ceza verebileceklerini sanmıyorum. Verirlerse artık amaçlarını iyice belli etmiş olurlar.

Felipe Melo ceza alırsa, taraftarımızın toplanıp TFF binasına yürümesi şart!

Fenerbahçe taraftarının yaptığı yürüyüşlerin yarısını bile yapamadık resmen haklı olduğumuz halde.

Birileride Meloya gaz verip yazmış ya da yazdırtmış bu cümleyi.

Federasyonda inceden inceye kıyıma hazır zaten. Kendisi ve kurulları meşruluğunu aldığı yanlı kararlar, şike ve şiddete prim vererek zaten yitirmiş. Tff ye hükümetin desteği biterse ve bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı kulüpler ses çıkarırsa o zaman yıkılır. Tek başına bir kulüp bu destek sürdükçe yıkamaz.

GT-I9300 Tapatalk

Meloya gaz veren yok. Melo resim nedeniyle RT yapiyor. Sonradan aciklama yapti. Türkce bilmediğini, resim yüzünden RT yaptiğini acikladi. Ne yazdiğini ögrenince, RTden vazgecmis zaten.

meloya çok önyargılı herkes acayip insancıl ve egosu az olan bir insan çok haksızlık yapıyor sonuçta başka ülkedesin ve kendini ne kadar savunabilirsin.bu yüzden bizim onu savunmamız lazım en başta yöneticilerimiz haddini bildirmeli demiröen hadsizine

Geri
Üst Alt