- 28 Mayıs 2011
- 10.689
- 10.179
- 1.838
Bu yönetim finansal açıdan olumlu çalışmalar yapabilir. Ama sportif açıdan bugünleri bile mumla aratır hale getirmesi büyük olasılık. Olur da seçilirlerse günü geldiğinde bu mesajını alıntılayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleramı kaldı yaMetin Öztürk: "Bizim en önemli sorunumuz kale ve orta sahaydı. Muslera döndü. Sözleşmesi devam ediyor. Bence oraya iyi bir yedek lazım. Okan dönüyor ama kaledeyken de tepki çekiyordu. O yüzden bir alternatif bakmakta fayda var. Tabii ben teknik direktör değilim."
Metin Öztürk: "Ekip olarak küçük rütuşlarla bu takımın önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacağını düşünüyoruz."
Metin Öztürk: "Taraftarlarımız hazırlasınlar. Önümüzdeki 5 yıl harika geçecek. Metin Oktay'ın elinden tutup stada soktuğu çocuk başkan olarak geliyor. Ruhu, dinamizmi anlatacak başka bir şey var mı?"
2 aday da GS TV'de tartismali
Beni ilgilendiren pojeleri. Daha sonra istedikleri konuyu tartisabilirler, dunyanin en guzel kadinlari gibi vs vsneyi tartışcekler
Yogacı Eşoyoga yapıyor
Metin Öztürk: "Luis Campos bizden herhangi bir ücret almadan harika futbolcular getirecekse hem Galatasaray hem de kendisi kazanacaksa niye çalışmayalım?"