Metin Öztürk Açıklamalarda Bulundu: "Önümüzdeki 5 yıl harika geçecek"

Bu yönetim finansal açıdan olumlu çalışmalar yapabilir. Ama sportif açıdan bugünleri bile mumla aratır hale getirmesi büyük olasılık. Olur da seçilirlerse günü geldiğinde bu mesajını alıntılayacağım.

Eşref bey ile de yaparlar umarım.

Efendim biz olaya kurumsal bakıyoruz. Torrent ile devam etmek istemiyoruz aslında ama hem tazminat şartları, hem de bizim istediğimiz gibi 1 hoca bulabilmemiz de başka risk. Olmadı önümüzde ki sezona Torrent ile başlarız iyi giderse bakın biz hocaya sahip çıktık diye başarıdan payımızı alırız, olmadı ilk 5-6 hafta sonrası Torrent'i taraftarın önüne atar Anadolu takımlarında iyi işler yapan yerli hocalarımızdan birini kapar bir de böyle 1 deneme yaparız (Aslında kurumsal bakış açımız var küçülmeyi değil büyümeyi tercih edeceğiz, ama bu şartlarda gönlümüzden geçen ligimizden 1 yerli hoca). Ya tutarsa ya tutarsa........

Metin Öztürk: "Bizim en önemli sorunumuz kale ve orta sahaydı. Muslera döndü. Sözleşmesi devam ediyor. Bence oraya iyi bir yedek lazım. Okan dönüyor ama kaledeyken de tepki çekiyordu. O yüzden bir alternatif bakmakta fayda var. Tabii ben teknik direktör değilim."

Metin Öztürk: "Ekip olarak küçük rütuşlarla bu takımın önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacağını düşünüyoruz."

Metin Öztürk: "Taraftarlarımız hazırlasınlar. Önümüzdeki 5 yıl harika geçecek. Metin Oktay'ın elinden tutup stada soktuğu çocuk başkan olarak geliyor. Ruhu, dinamizmi anlatacak başka bir şey var mı?"
Musleramı kaldı ya

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas'da geçen sene bu zamanlar güzel palavra sıkıyordu bu herif de laciverti!

yıllarca oyuncuların tepkisini çekmiş aral game'in CEO' su da öztürk'ün listesindeymiş demek. metin beye eksi bir puan daha yazalım lütfen

Metin Öztürk şu an Radyospor canlı yayınında

Son düzenleme:
Metin Öztürk: "Luis Campos bizden herhangi bir ücret almadan harika futbolcular getirecekse hem Galatasaray hem de kendisi kazanacaksa niye çalışmayalım?"

Metin Öztürk: "Orta sahada özellikle 3 oyuncuya ihtiyaç var. Onu ben de görüyorum. Dışarıdaki oyuncular döndüğünde değerlendireceğiz. Nokta atışları yapacağız."

Camposa maas yerine komisyon mu veririz diyor? Nazifoglu ve Özbek zamaninda zaten iyi para dagitmistir öyle. Adam bunlara kazik atarim diye kabul eder belki

Yav he he seneye 2 sene ard arda şampiyon yapın yeter şu takımı zaten sınrasına müsaade edilmiyor

Defalarca zehirli ok attığı belli oluyor açiklamalarindan. Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt