Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhan Özyakup var da çoktandır oynamıyor. Asıl mevkisi merkez orta saha olan geriye tek Emre Belözoğlu kalıyor.Aslında Cengiz iyileşip İrfan Can yerine yazılırsa güzel kadro. Ama yine de Kaan Ayhan yerine bir merkez orta saha lazım
Milli takımdan sakatlanarak geri döner muhtemelen ve sezonu kapatır.Emreyi niye cagriyor? Adami bence bu sezon cagirmamali. Bizde bile son 4 macin 3 tanesi sakatlik veya yorgunluk yüzünden bitiremedi.
Emre Akbaba çağrılmadı zaten renktaş biz melezoğlu Emre'den bahsediyoruz melezoğlu melez cibiliyetsiz karaktersizEmreyi niye cagriyor? Adami bence bu sezon cagirmamali. Bizde bile son 4 macin 3 tanesi sakatlik veya yorgunluk yüzünden bitiremedi.
Emre Akbaba çağrılmadı zaten renktaş biz melezoğlu Emre'den bahsediyoruz melezoğlu melez cibiliyetsiz karaktersiz
pardon ben Emre Akbaba'dan bahsettiğini sanmıştım o da sakatlıktan yeni çıktı ve bir maçı 90 dakika oynayamadı henüz. Ama haklısın Taşdemir konusunda.Emre B den bize ne. Ben bizim Tasdemir diyorum. Adam uzun zaman sakatlik sorunu vardi ve kendini yeni toparlamaya basladi. Biraksinlarda adam sezonu sakatlanmadan kapasin ve ondan sonra milli takima davet etsinler
Kaan taş gibi çocuk ya ne alıp veremediğiniz var anlamak zor.Aslında Cengiz iyileşip İrfan Can yerine yazılırsa güzel kadro. Ama yine de Kaan Ayhan yerine bir merkez orta saha lazım
39 yaşındaki emre'yi kadroya almakla neyi amaçlıyor.
Oynamiyor ama adam kaliteli bir takima gitti. Ömer Toprak da oynamiyor mesela ama o da alinmayan diger cöp yerli stoperlerden iyidir yine. Sirf oynayanlardan alsa zaten Trabzonlu Hüseyin'i alirdi. O cocukta is var. Neyse ki Serdar Aziz, Sadik Ciftpinar gibi leslere artik ihtiyac kalmadi. Ve Topal stoper oynamayacak.Caglar da oynamiyor