Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

Caglar da oynamiyor

2 kulüpten de haklı tepki gelmiş.Şenor en çok kaleci konusunda hata yapmış gibi.Muslera dışındaki ilk 3'ü almalıydı

Gökhan Akkan nefis 1 sezon geçiriyor.

Sinan Bolat’da ne görüyorlar da alıyorlar akıl almaz.

Emreyi niye cagriyor? Adami bence bu sezon cagirmamali. Bizde bile son 4 macin 3 tanesi sakatlik veya yorgunluk yüzünden bitiremedi.

Emreyi niye cagriyor? Adami bence bu sezon cagirmamali. Bizde bile son 4 macin 3 tanesi sakatlik veya yorgunluk yüzünden bitiremedi.
Milli takımdan sakatlanarak geri döner muhtemelen ve sezonu kapatır.
edit: Emre Akbaba zaten kadroya alınmamış o yüzden yukarıda yazdıklarım geçersizdir.

Vay mal vay 4 kaleci mi almis 2 hazirlik macina. Simdi görüyorum bunu daha.

Yüz yılda bir gelen adamı niye almamış

Emre Akbaba çağrılmadı zaten renktaş biz melezoğlu Emre'den bahsediyoruz melezoğlu melez cibiliyetsiz karaktersiz

Emre B den bize ne. Ben bizim Tasdemir diyorum. Adam uzun zaman sakatlik sorunu vardi ve kendini yeni toparlamaya basladi. Biraksinlarda adam sezonu sakatlanmadan kapasin ve ondan sonra milli takima davet etsinler

Emre B den bize ne. Ben bizim Tasdemir diyorum. Adam uzun zaman sakatlik sorunu vardi ve kendini yeni toparlamaya basladi. Biraksinlarda adam sezonu sakatlanmadan kapasin ve ondan sonra milli takima davet etsinler
pardon ben Emre Akbaba'dan bahsettiğini sanmıştım o da sakatlıktan yeni çıktı ve bir maçı 90 dakika oynayamadı henüz. Ama haklısın Taşdemir konusunda.

burak dışında gol atabilecek adam yok kadroda

yetenekli gözüküyor oyuncular falan ama fıs, skor üretemeyecek bir ekip

Serdar ve Sadık ikilisi yok mu yav nasıl olmazlar

Milli takimin kesinlikle kaleci sorunu yok. Piril piril genc kalecilerimiz var.

Gökhan Akkan (Rize)
Ugurcan Cakir (Trabzon)
Altay Bayindir (Ankaragücü)

Tecrübeli kaleciler olarak elimizde Mert Günok (Basaksehir), Harun Tekin (Fenerbahce), Sinan Bolat (Antwerpen), Serkan Kirintili (Konya) var.

Bursa'da Okan Kocuk ve Muhammed Sengezer gibi 2 iyi kaleci var, biri sürekli kenarda bekledigi icin tam gelisim kaydedemiyor. Umarim birini baska bir Süper Lig kulübüne gönderirler de gelisir.

Trabzon'dan Arda Akbulut da geliyor. Yabanci serbestligi olmasina ragmen bu kadar kaleci ne ara cikti diye oturup bir düsünsün bakalim o yabanci sinirini getirmek isteyen gavatlar. Oynamak isteyen kendini gelistirmek zorunda bu da olumlu etki ediyor Türk futboluna.

Caglar da oynamiyor
Oynamiyor ama adam kaliteli bir takima gitti. Ömer Toprak da oynamiyor mesela ama o da alinmayan diger cöp yerli stoperlerden iyidir yine. Sirf oynayanlardan alsa zaten Trabzonlu Hüseyin'i alirdi. O cocukta is var. Neyse ki Serdar Aziz, Sadik Ciftpinar gibi leslere artik ihtiyac kalmadi. Ve Topal stoper oynamayacak.

emre bel.in çağrılmasını nekadar olumlu ve sakin karşılamışsınız.

Geri
Üst Alt