Mostafa Mohamed Nantes'ta

Zaten senin futbolcundur anlarım. Ama sen daha yeni bu adama 4m ödedin.

Arkadaş Hangi ticarette 1,5 kazanma ihtimali için 4m riske atılır. Madem adamakıllı teklif yoktu neden 4m ödedin. Bunun artık futbol bilgisiyle alakası yok. Bu iş bilmemek, matematik bilmemek, görevi suistimal etmek.

St Etienne istedi alamadi kume dustu. Bordeaux istedi alamadi kume dustu. Nantes istedi ...

Geçen sene nerdeyse 7 milyon Euro’ya Bordeaux’a gidiyordu adam. Şans da yanımızda değil.

Niye kullandınız opsiyonu o zaman, atın başınızdan gitsin. riski alacak olan geldiği kulüpten parasını ödeyip alsın üstüne, parayı öde riski al, adam 250 bine riske ortak olsun, sonunda tutarsa kaymağını yesin. Bundan bir halt olmaz orası ayrı ama ticari olarak büyük salaklık.

10 tane gol attigi anda nantes alır bonservisini ve en az 20 milyon fiyat biçer.
Heralde tek keriz kulüp biziz bu konuda

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sıraya oynayan bir takım için 10-15 arası atan bir santrafor yeterli ama o sayıları görebilir mi hiç emin değilim, o yüzden geri döner dedim ha tabi Fransa motivasyonu ile ekstra oynayacaktır + olarak bu da bi gerçek, bakalım ne yapabilecek. Yine de her haliyle 250 k çok çok az bir rakam, kazıklandık yine.

Resmen "Allah rızası için" kiralamışız, hayır sever takımım benim.

250 bine araba mı kiralıyorsunuz oğlum hayırdır? Biz bi oyuncuyu alacağız diye ağızımıza sıçıyorlar siz millete bedava verin aferin..

yönetim adama sorarlar bu adami 24 yasinda 250.000 kiraliyorsun niye ozaman seferovice 1.000.000 kira ücreti veriyorsun?????? senmi cok zekisin yoksa digerlerimi aptal aciklasinlar.

Tarihimizin en rezalet anlaşmalarından. Ulan 250 yi dalga geçmek için mi verdiniz

4m'yi neden yatırdık öyleyse bu işi anlayabilen var mı? Allah akıl fikir versin GS yönetimine rezilliktir bu.

nerden tutarsan tut basarısız iş bu transfer. hadi oynasın seneye hazır halde geri gelsin istiyosan opsiyon çok uygun. hayir o paralara gözden cıkardıysan kiralık parasını yüksek tutman lazım. iki milyon gibi... değişik işler. hem para kazanamadık hem forvet gitti hem cepten harcayarak transfer yapacağız oraya.

Geri
Üst Alt