Muntari'nin Menajeri ile Anlaştık

Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Baros son iki sene kayıp. Bu sene kimse 30 maç oynayacağını sanmasın. Elde kalan tek forvet elmander bu durumda. Bu adamı da tek forvet oynatmak futbola ihanettir. Stancu da gönderildiğine göre elimizde bir tane bile elle tutulur santrafor yok. En son baros ve nondanın sakatlandığı seneyi hatırlayın neler çektik.

fatih terim demek ki sabri ile gidemeyeceğini anladı muntari orta sahaya cuk oturur beyler ilk defa kemik gibi bir orta sahamız olur bu transfer selçuğun serbest bölgede oynayacağı anlamına geliyor kazım-eboue eboue-sabri şeklinde sağ kanat varyasyonları denenecektir sol tarafa engin yeterli olabilir ve gyan'ı bile beğenmeyenler var :o

gyan 7-8 e belki alırız ama 10+satıyosa Sunderland alamayız ki zaten Sunderland baya para vermişti 10a felan satıcağını zannetmiyorum

melihsabanoglu melih sabanoglu

terim'in muntari'yi istemediğini düşünüyorum. melo transferinden önce gündeme gelmiş, ama topla yavaş olduğu için terim reddetmişti.

Ali Nacide kararı terim verecek dedi.

Bu durumdan şu anlaşılıyorki, yönetim tatmin edici bir transfer yapamayınca zaten köşede hazır bekleyen ve şimdiye kadar hiçbir takıma gidemeyen Muntari'yi transfer etti.kemik gibi orta saha demişler.Nerde Sol açık ,Baros olmayınca nerde Santrafor?

Yapamadıysanız transfer boyle devam edin boşuna milleti Muntariyle entariyle avutmayın!...

Muntari iyi bir oyuncu bunu hep beraber göreceğiz.

Bedava muntariye kimse hayır demez. Ancak şu durumda öncelik ön libero mudur acaba? Gerekli olanı yapmayıp gereksiz transfer yapıyoruz olacak şey değil.

Hücum yönü Selçuk'tan iyi değil, savunma yönü Melo'dan iyi değil.Niye aldık anlamadım.

Gökmen çok feci sallıyor.Gyan'ı sekize vermezler.

Bedava muntariye kimse hayır demez. Ancak şu durumda öncelik ön libero mudur acaba? Gerekli olanı yapmayıp gereksiz transfer yapıyoruz olacak şey değil.

Avrupa 'da transfer sezonu bitti ve görünüyorki Muntari yi kimse almadı veya almak istemedi, hemde bedava! Son gün menajer baktı bizde transfer sezonu devam ediyo fırsattan yararlandı...

bu durumlara göre 3 yabancı alma ihtimalimiz var.

muntari yi alıp sola yerli oyuncu oynatacaz demek ki

[video=youtube;7L01me7exOk]https://www.youtube.com/watch?v=7L01me7exOk[/video]

..............muslera..............

eboue....ujfa.....servet...hakan

..........muntari.....melo..........

...............selçuk..................

kazım............................engin

............baroş...................

Muntari'yi alacağımızı sanmıyorum. Son dönemde transfer işlerinin nasıl planlandığına baktığımızda bu daha net anlaşılabilecek bir durum. Gerçi plan demekte pek doğru değil, direkt plansızlık. Çoğu yöneticiye yetki vererek, yöneticilerin bağlantıları sonucu kimi oyuncular ile anlaşma bir noktaya getiriliyor. Ardından Ünal Aysal maddi uygunluğu konusunda sorumluluk alıp transferin gerçekleştirilme olasılığına bakıyor ve son söz Fatih Terim tarafından söyleniyor. Bu yüzden Muntari transferinin henüz ikinci aşamada olduğunu ve son aşamada Fatih Terim tarafından kabul edilmeyeceğini düşünüyorum. Tabi Terim transferin son günlerinden dolayı zorlama transferlere sıcak bakarsa durum farklılaşır. Bu noktada da transferin taktiksel sorunu ayyuka çıkacak. Üçlü orta sahadan bir forvet arkası oyuncusu alınması durumunda zaten feragat edilecekti. Böyle bir transferin takıma ofansif katkı anlamında mutlaka ihtiyacı var. Böyle bir transferin olmadığını ve Muntari'nin geldiğini düşünürsek, yaratıcılık anlamında sıkıntısı olan orta saha varlığına devam edecek. Muntari'nin sol bek için düşünüldüğünü sanmıyorum. Ancak sol kanatta oynayabilmesi de mümkün ki, bu ihtimale değinmek bile takım açısından pek iyi değil. Çünkü Muntari'nin yetenekleri bir kanat oyuncusunda, özellikle bizim aradığımız kanat oyuncusunda bulunması gereken özelliklerden değil. Bu yüzden onun için en olası mevki orta saha oluyor. Bu da Sabri'nin yedek kalması demek. Orta sahada Sabri'nin topla iyi işler yapamaması, Muntari transferine sıcak bakılmasını sağlamış sanırım. Ancak Muntari'nin bu konuda ufak fark yaratabilmesi transferinin gerçekleşmesi için bir sebep olamaz. Zaten Sabri'nin orta sahada topla bu kadar sık buluşması, Arda'nın gidişi ve Selçuk'un orta sahada farklı bir göreve çekilmesiyle oluştu. Sol kanada aranan oyuncu transfer edildiğinde, Sabri'nin bu kadar göze batmayacağını da hesaba katmak lazım.

Transferin gerçekleşme olasılığı ve taktiksel açıdan uyumu bir yana, diğer bir sorun Muntari'nin de arıza bir adam olması. Sezon başında takıma liderlik yapabilecek nitelikte oyuncular aranıyordu. Yapılamaması normal olabilir, ancak aranan oyuncu niteliğinin bu derece değişmeye zorunlu bırakılması pek normal değil.

Yaaa ne Muntari'si arkadaş yaaaa , napacaz biz bu adamı hayret birşey , taraftar Podolski'iyi istiyor , neyse parası versin alsınlar , bu Muntari'midir nedir ona verecekleri paranın üstüne 2-3 birşey koysunlar Podolski'yi alsınlar , Muntari'miş biz kimleri beklerken , bula bula bunumu buldular , rezalet.

Gökmenin Twitter'da salladığını görmedim. Belki fiyatta yanılabilir. Podolski ismini ,Eboue falan ilk söylemişdi.

Geri
Üst Alt