Video Haber Muslera'dan Okan Buruk'a: "Benim için bitmiştir"

Ne alaka? Torreira'nın performansı da düşüşte zaten. Torreira'nın gönlü hoş olsun diye karar mı alınır?
Torreira 2 maçtır gayet iyi oynuyor. 50 maçın 3-4 maçlık periyodunda düşmesi normal. Bu adamlar bu takımın omurgası. Onu çıkar bunu koyla takım falan olamazsın. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Paramparça olursun bir anda.

Kendisinin kabullenmesi güzel. Sezon ortası radikal karar almak zor ama Günay'a şans gelmeli artık. Her gelen ilk top gol oluyor. Bıktık
Defans hattınıda olumsuz etkiledigini düşünüyorum musleranın performansının

sürekli bi tedirginlik var hali artık güven vermıyor kale

Acaba bu aralar hocayi seven kalmismidir takimda? Bana suan ciddi bir baskaldiriz olacak gibi gibi geliyor ,futbolcular vs okan buruk. Bu gidisat hic iyi degil derhal.yönetim araya girmesi gerek yoksa sampiyonluk gider.

Nandoyla vedamiz güzel olmalı bize net 2 şampiyonluk verdi nando lakin artık yedek kalmali
Ne vedası abi herifi ıslıkladılar dahada bu herif maça çıkmaz dev ayıp edildi sen şimdi olanları seyret sahada hiç bir topçu oynamaz bu saatten sonra bu sene gümbürtüye gitti geçmiş olsun her sene ilk tökezlemede böyle ıslıklar hakaretler yapmaya devam etsinler abi

hata kaptan da değil. hata oyunda. ne kaleci tutunabilir ne bek ne kanat oyuncuları..

ıslıklar yanlış oldu ama 5 maç önce hoca kesebilmeliydi

benim de karşı olduğum bir durum

ama hoca adaletl forma dağıtsaydı 3 4 maç kesik yerdi muslera zaten GIK demezdi..

Zaha'ya 1 saha kenarı triplenmesiyle full time kesik yapmasını bildi tabi.

Msuleraya dokunamıyor - niye çünkü torreira icardi falan baya kankalar vs. bozmuyor orayı.

Muslera he şeye ok yaş - yavaşlama vs ama bunu hoca yönetecek işte.

adam bide kaptan - fırlayıp sarı kart yeme haricinde hakemden başka kaptanlık görmedik bu sezon.

Bu seneki parasını bırakıp gitsin o kadar samimiyse o zaman gerçekten delikanlıca bir hareket olur. Reis asgari ücrete oynuyor sanki.

Bunca yıldır bu taraftar her zaman seni sevdi. Kötü oynadığında eleştiriler doğal, bu oyunun ruhu bu. Trip atacağına gider kaptan olarak taraftarın gönlünü alırsın. 20 yaşında topçu değilsin.

o ıslıkların yarısı okan hocaya bence niye kesmiyorsun biz bu seviyeye gelene kadar ıslığı

Efsanelik duygusallık bir tarafada profesyonel bir futbolcu olduğunu mukavelesi olduğunu hatırlatmak mı gerekiyor bittiyse alacağından vazgeç bu sezon aldıklarını iade et kaptan 2 ıslık yenince böyle olmaz.

Islıklanması gayet yerinde.
Real taraftarı Ronaldo'yu bile ıslıkladı, kimse Galatasaray'dan büyük değil, kötüysen gidersin.

By.

Geri
Üst Alt