Sponsorla beraber yapacağız transferleri sanırım

Mustafa Cengiz: "Falcao tümüyle taraftarların talebiyle yapılan transferdir."

İşte zaten tuhaflık burada. Yok kardeşim isterseniz masaya çıkın tepinin Falcao yok diyebilmek başkan olmayı gerektirir. Adam rüzgara doğru yol alıyorlar. Diagne de böyle geldi.

Fatih Terim ve Mustafa Cengiz el altından kendi işlerini götürüyorlar, siz hiç boşuna kendinizi üzmeyin.

Güzel ali cengiz oyunlarıymış, transfer filanı bırakın, bundan sonra takım her kötü gittiğinde en ağır eleştirileri ben yapacağım, taraftarı kandırma devri bitmiştir. İkili oyun oynuyorlar, ve biz bunları her transfer dönemi oturup izliyoruz.

Benim zaten tek beklentim hocanın kalmasıydı hoca kaldı beklentimde karşılandı. Onyekuru dahil transfer beklemeyin

Mustafa Cengiz : (Oğulcan transferi) Futbolcu köle değil. FIFA'da açıkça diyor ki 'Futbolcunun oluru olmadan tek taraflı uzatamazsın'. Herhangi bir spor hukukçusuna sorsalar bu cevabı alırlardı.

Cengiz terim ultraaslan beraber güzel tiyatro oynuyolar burda millet birbirini yesin

Mustafa Cengiz: "Değerli oyuncularımız var ama bir tek İngiltere'de transfer hareketi var. Barcelona krizde, İspanya'da bile büyük transferler yok. Satmaya çalışıyorlar. Gıdıklamalar var ama resmi teklif yok. Gıdıklamalar, bizi güldürmedi."

Dinçer Azaphan'ın olası nakit yardımı açıklaması harici tümüyle boş bir basın toplantısı oldu

Geri
Üst Alt