Bein'de İrfan-Visca için 13-14 milyon Euro istendiği yazılı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Transferlerin hepsini konuşunca rakam 38 milyon Euro oluyor. Şimdi detay veya isim vermeyeyim ama görüşme halindeyiz. Pazarlık devam ediyor..."

Ustad iyi guzel diyosunuzda bu sefer gelecek yonetimin hareket alanini kisitlamayacaklar mi
Bide diyor başakta 13 ediyorsa bizde daha çok eder İrfan. Nasıl bir alıcı ağzı bu anlamak mümkün değil. Anlaşılırsa sonraki satıştan pay en az %40 demedi demeyin

Mustafa Cengiz: "Bugün Galatasaray, dünyanın en itibarlı kulüplerinden. Yazarım çeki, hepsini alırım. İrfan Can'ı da, Visca'yı da. Sonra hadi eyvallah der giderim. Var mı bana engel olabilecek bir güç? Yok. Ben Galatasaray'ın geleceğini karartmam, yapmam."

Bir tane scout transferi ortasaha daha gelseydi bu kadar tantana olmazdı başkan. Seni mantıklı transferler yapamayan Albayrak yakıyor. Taraftarın gazını almak için 13euroluk diagneye gerek yok. Bir tane kaliteli ortasaha kirala ve birde onyekuru'yu getir yeter...

İşte zaten tuhaflık burada. Yok kardeşim isterseniz masaya çıkın tepinin Falcao yok diyebilmek başkan olmayı gerektirir. Adam rüzgara doğru yol alıyorlar. Diagne de böyle geldi.

Şöyle bir twit gördüm. Düşüncelerimde yalnız değilmişim.

Cengiz terim ultraaslan güzel tiyatro burda millet birbirini yesin

Malesef güzel oyundu, emeği geçenleri tebrik ederiz.

Transfer filan istemez, alsınlar bu kadroyla götürsünler.

Oynanan oyuna yok istediğim transferler olmadı, yok şöyleydi filan yok artık.

Kaynak gelirse transfer yaparım ve paket açıklaması ne demek anlayan oldumu ?

Geri
Üst Alt