Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

Başkan ve AA 500 bin TL vermiş iyi güzel de, yaptığınız berbat kararlarla kulübü soktuğunuz zarar ortada.

Verdiğiniz paranın 200 katı zararı sadece Diagne ve Falcao sözleşmelerinde kulübe soktunuz. Şimdi 1 milyon TL ile göz boyayamazsınız.

İkinizin de iş bilmez olduğunuz ortaya çıktı.

güzel rezil olduk teşekkürler,kampanya yapacaksın bari düzgün bişey yap

insan hype yapar öncesinde öyle açıklar kampanyayı bir anda böyle ortaya çıkmaz cidden her anlamda sınıfta kalmış bir yönetim performansı sergiliyorlar.

Yayına tesadüfen denk geldim. Ben utanıyorum artık.

Yardım kampanyası için değil. Her şeyin bir yolu vardır. Polat döneminde bile böyle utanç ve çaresizlik hissetmedim..

Her hashtagi gördüklerini söylemiştim

sucuk ol üzerinden destek verelim herifler dalga geciyor ki haklılar böyle kampanyayla anca eglenilir

Her şey tamamda tek bize mi bu financial FairPlay? Elin herifi nasıl bir kupa kazanmadan beceriyor bu işleri??

Hadi bakalim su uzun sakallidan bi on milyon avro bekliyorum 🥳

gal token iyi artmis bu arada

A1ADEDF0-19F9-442C-8FC8-7C9BF7897E30.webp

Bagis yapalim paralar Falcao gibi adamlara gitsin

Bagis yapalim Apo kacmaya devam etsin

Bagis yapalim taraftarlari kandirmaya devam edin

Bagis yapalim Emre Akbaba ve Belhanda balonlari ile sozlesme uzatin

Bagis yapalim 13 milyon Kasimpasa’ya gitsin

Taraftar keriz zaten, bir tek siz akillisiniz.

Parayi verdim app indirdim. Gecen sene storedan bir dolu urun aldim. Daha da 1s2m verniyorum.

Bu yönetim bu kulübü yönettiği sürece bir kuruş bile vermem kulübe mayısta adam gibi güvenebilecegim bir yönetim gelirse üzerime düşeni yaparım

Elin başkanı 50 milyon usd bağışlar bizim Başkan da 500 bin TL

20 lira gönderdim sembolik olsun diye. normalde karşıyım böyle para dilenmelere ama yapacak bir şey yok olan galatasaraya oluyor transfer yapsınlar yeter

Geri
Üst Alt