Simdi saglikli düsünebilen, kafasi calisan Galatasaraylilar da kalksin "Terimcilik yapanlar gizli fenerlidir" desin.
Tamam ergensiniz, akli evvelsiniz de ettiginiz laflari da bir tartin birader.
Fatih Terim'i severim, onlarca kere de savundum ama ben Galatasarayliyim. Galatasaray söz konusu oldugunda yararli olani savunur, olmayani elestiririm.
Dursun Özbek'in helvaya cevirdigi camiayi Terim toparladi, Tudor'un son 8 haftasinda yerin dibine soktugu momentumu da yüksellti. Fakat biz Terim'in göreve geldigi son dönemde 5-6 maci saymazsak iyi oyun görmedik, iyi oyunu gectim eldeki kadronun hakkini veren bir oyun görmedik.
Terim'i sevmek, kazandirdiklariyla övünmek ve hakkini vermek ayri sey; TD olarak miyadinin doldugunu görmek ayri sey. Taktik yetersizligi, hücumdaki kisirligi ve savunmadaki kevgirligi bir türlü cözememesi, oyuna dogru müdahaleleri yapamamasi, takimin onlarca kez son dakikalarda gol yiyerek puan kaybetmesi sorununu cözememesi, takimda Belhanda, Selcuk, teknik ekipte Hasan Sas takintisi bu durumun göstergelerinden bazilari.
Kulübün gündemine zorla soktugu Arda krizindeki tavriyla fena tüy dikti. Baskanin beyanini cignedikten sonra konuyu sündürmesi ve son basin toplantisinda Galatasaray baskanini zan altinda birakmasi kabul edilir seyler degil.
Mustafa Cengiz cephesine bakarsak, Dursun'un postalanisini firsat bilen sinsi liseci dinozorlar bir yanda, koltugunu geri almak icin haince organizasyonlar yapan Dursun bir yanda, TFF ve MHK'yi ayartarak gayri nizami rekabet pesinde kosan Koc baska bir yanda ve Avrupa'dan men tehlikesi kapiyi gecip evin icine girmisken atesten cemberi iyice daraltan FFP diger yandayken kulübü 2 sene üst üste sampiyon yapan, mali olarak kar ettiren ve tüm ablukalarla hakkini vererek mücadele eden Mustafa Cengiz, tüm eksiklerine ragmen son derece basarili ve bir o kadar da karakterli bir baskanlik yapmistir.
Gelinen asamada Terim'i kovsa bile Galatasaraylilar kendisine sahip cikmalidir.