Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Fatih hoca ile calismadan once kim taniyordu seni baskan her girdigin secimi kaybetmistin seni basarili bir baskan yapan Fatih Hoca'dir, Arda'yi istemeyebilirsin en dogal hakkin ama bu basin toplantisinda hoca ile ilgili kullandigi cumleler hic olmadi.

Mustafa cengiz görünen o ki fazla havalara girmiş. Seni bu noktalara taşıyan adama böyle konuşamazsın, 2 senedir takım iyi gidiyor diye kıçını kurtarıyor senin. Lise mustafa cengiz ve yönetimini çoktan yemişti bu taraftar arkasında durdu.

Ben açık konuşuyorum mustafa cengize desteğim bitti benim. Haddini bilmezsen o koltukta duramazsın. Taraftarın büyük çoğunluğu tercihini Fatih Terim'den yana kullanır ve hocanın gitmesi halinde mayısta güle güle.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar sert konusmaya yapacagini düsünmüyordum, baskan sasirtti

Ardaya karsi böyle tavir koymasi da enteresan, konu sadece futbolcu degil otorite savasi var gibi

ocak ocak dedi durdu. 5 haftadir stoper alacaz hala arda konusuluyor. hani nerede stoper?

emin'i begeniyorum dedi ahmet'in bile gerisine düstü suan emin.

Hocanın gidişine sevinenler var şaka gibi anasını satayım Bu sene şampiyon olma şansımız sıfıra indi. Geçmiş olsun böyle bir ligde fatih terim dışında getirebileceğiniz herhangi bir hoca bu kadar haksızlığa karşı çıkacak mı görelim İşte o zaman ağlarsınız Bir tane boş topçu yüzünden düştüğümüz duruma bakın ya

Galatasaray taraftarının Arda'ya en büyük tepkisi Fatih Terim'e zamanında yaptığı saygısızlık. Ama şimdi hoca Arda meselesi için istifa falan edecekse durum vahim.
Yanılıyorsun sadece o değil
Milli takım olayı
Gazateciyle kavgası
Bizden aldığı teklife karşı söylediği cümle
Vs. Vs.

sezon sonu kendisini 115 yıllık bir kulüpten üstün gören fatih terim adlı elemani gonderirse efsane mertebesine ulaşır.

10 senede onun dışında kaç hoca şampiyon yaptı. Basit bir istatistikle yeni gelecek hocaların başarı şansı %10 falan.

Tek argumaniniz bumu gercekten?

Avrupada napti?

5 attilar hic yorulmadan avrupa takimlari, aldigirdi oyuncular hepsi fiyasko 1-2 haric.

taktik desen yok

butun maclar bicak ustunde gidiyor, hic bir mac normal gecmiyor.

2 senedir takimin basinda olan bir teknik adam, suan takimi makine gibi isliyor olmasi lazimdi.

DUVAR – Başakşehir’den ayrılan Arda Turan’ın transferi konusunda bir süredir birbirine zıt açıklamaları ile gündeme gelen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim arasında son söz Cengiz’den geldi. Son olarak Arda’ya şans verilmesi gerektiği açıklaması ile gündeme gelen Fatih Terim’e yanıt veren Cengiz, eski futbolcuları Arda Turan’ın transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi. Cengiz, Fatih Terim ile ilgili de, “Ayrı ayrı fikirlerdeysek ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir” dedi. (HABER MERKEZİ)

Simdi saglikli düsünebilen, kafasi calisan Galatasaraylilar da kalksin "Terimcilik yapanlar gizli fenerlidir" desin.

Tamam ergensiniz, akli evvelsiniz de ettiginiz laflari da bir tartin birader.

Fatih Terim'i severim, onlarca kere de savundum ama ben Galatasarayliyim. Galatasaray söz konusu oldugunda yararli olani savunur, olmayani elestiririm.

Dursun Özbek'in helvaya cevirdigi camiayi Terim toparladi, Tudor'un son 8 haftasinda yerin dibine soktugu momentumu da yüksellti. Fakat biz Terim'in göreve geldigi son dönemde 5-6 maci saymazsak iyi oyun görmedik, iyi oyunu gectim eldeki kadronun hakkini veren bir oyun görmedik.

Terim'i sevmek, kazandirdiklariyla övünmek ve hakkini vermek ayri sey; TD olarak miyadinin doldugunu görmek ayri sey. Taktik yetersizligi, hücumdaki kisirligi ve savunmadaki kevgirligi bir türlü cözememesi, oyuna dogru müdahaleleri yapamamasi, takimin onlarca kez son dakikalarda gol yiyerek puan kaybetmesi sorununu cözememesi, takimda Belhanda, Selcuk, teknik ekipte Hasan Sas takintisi bu durumun göstergelerinden bazilari.

Kulübün gündemine zorla soktugu Arda krizindeki tavriyla fena tüy dikti. Baskanin beyanini cignedikten sonra konuyu sündürmesi ve son basin toplantisinda Galatasaray baskanini zan altinda birakmasi kabul edilir seyler degil.

Mustafa Cengiz cephesine bakarsak, Dursun'un postalanisini firsat bilen sinsi liseci dinozorlar bir yanda, koltugunu geri almak icin haince organizasyonlar yapan Dursun bir yanda, TFF ve MHK'yi ayartarak gayri nizami rekabet pesinde kosan Koc baska bir yanda ve Avrupa'dan men tehlikesi kapiyi gecip evin icine girmisken atesten cemberi iyice daraltan FFP diger yandayken kulübü 2 sene üst üste sampiyon yapan, mali olarak kar ettiren ve tüm ablukalarla hakkini vererek mücadele eden Mustafa Cengiz, tüm eksiklerine ragmen son derece basarili ve bir o kadar da karakterli bir baskanlik yapmistir.

Gelinen asamada Terim'i kovsa bile Galatasaraylilar kendisine sahip cikmalidir.

ocak ocak dedi durdu. 5 haftadir stoper alacaz hala arda konusuluyor. hani nerede stoper?

emin'i begeniyorum dedi ahmet'in bile gerisine düstü suan emin.
Olum sen neden böyle zekasız zekasız yazıyorsun yav iki saattir? Böyle değildin sen? Ulan adam stoper istiyorum olursa olur olmazsa canları sağolsun dedi daha yeni dedi hemde. Terim mi yapıyor transfer görüşmelerini Murhan? Arda ile transfer yapılmamasının ne alakası var?

Fatih Terim düsmanligini bi kenara birakarak yorum yapin

Baskan kesinlikle yanlis yapti arda’yi istemiyoruz demesi yeterliydi zaten,eger yönetim basariliysa görevdeyse bunun sebebi Son 2 sezondaki sampiyonluk ve bu sampiyonluklarda takimin basinda Galatasaray efsanesi vardi

Geri
Üst Alt