@Uğur Yılmaz
Diger konudaki mesaja cevap yazayim
Renktas yanlis planlama yapildigi ortada fakat hepimiz biliyoruz ki teknik heyet ve taraftar emre akbaba'yi cok istedi
Taraftar emre akbaba konusunda baski yapti,hoca da isteyince ve fener den dolayi sidik yarisi olunca 4 milyon euro'ya transfer edildi
Transfer dönemine cavanda'yi satip yerine ayni fiyata yuto'yu alarak basladik,daha sonra 800 bin euro'ya onyekuru kiralandi
Onyekuru transferi aslinda dogru yolda oldugumuzu gösteriyordu ama oyuncu satamadigimiz icin bunun devami gelmedi
800 Bin alan cavanda'yi 2.5'a satabiliriz ama 3-4 milyon kazanan feghouli ve belhanda bu Paralari arap ülkeleri disinda kazanamaz
Adamlar 28 yasinda dogal olarzk kalmayi tercih ettiler,üstüne birde emre akbaba transferi Gerceklesince piyasasi olan bir oyuncu'nun satilmasi gerekiyordu,sorun cikaran gomis satildi ben burda herhangi bir yanlis görmüyorum
Emre akbaba transferinden neden vaz gecilmedi diyebilirsin,onu da hoca ve taraftar israrla istedi yani bu transfer gerceklesmese yine yerden yere vurulan yönetim olacakti simdi oldugu gibi
Dedigim gibi onyekuru transferinden yola cikarak diyorum dogru bir politika ile basladik transfer dönemine ama emre akbaba transferi icin ödenen bonservis bu dogru yoldan sapmamiza neden oldu
Umarim takim Ocak ayinda iyi durumda olur ve forvetsizlik konusu cözülür cünkü iyi niyetli bir baskan var
Aysal ve dursun gibi sacma sapan harcamalar yapmayan,kulube Finansal Zarar vermeyen bir baskan destegi hak ediyor