Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü 10 parmak yazabiliyor, hızlı düşünebiliyor ve başlık kapatan-açan moddan hızlı davranabiliyorum :) Bir daha düşün kiminle düelloya tutuştuğunun resmidir :)
Tam bir süper kahramansın üstat, flash esintileri sunuyorsun hürmetler.

Sana hakkım helaldir bu arada.

OOO Sinan efendi alıntı yapmasını da bilirmiş :) Ulan ne linki kulübe 2 gün önce uefa yayın geliri meblağını gönderdi dedi özel yazışma canlı yayında hani şu trtde 2 saat önce başlayan az önce biten :) nasıl işine gelince alıntı yapabiliyormuşsun ha :) o değilde sizin derneğin genel kurulda kaç oyu vardı :) hürmetler

Polemige girmek istemiyorum . Benim koydugum bir link var , sen bunun eski oldugunu ve guncellendigini soyluyor isen bana bunun linkini kanitini goster

Koydugum ekran goruntusunde senin de 37 milyon lafin var . Boyle 18 milyonluk marjinal bir degisiklik varsa , bunun sadece biz degil herkes icin degisiklik yaratacagi ortada

Bu degisiklik de halka websitesinden aciklanir . Biz eksik biliyorsak o zaman koyarsin bunu olur biter konu kapanir

Kulube gelmis gibi sana guvenmenin gerektigi ifadeler benim icin kiymet arz etmiyor

Sozlerine guvenildiginde kac kez yanilgi ile karsilasildigina tum forum sahit

Dolayisiyla bu 55 milyonun alt kirilimlarini bana bir guvenilir kaynaktan goster , kulubun +18 milyon kazanmasindan benden cok mutlu olan olmaz

kim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !

hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.

Tarık çamdal'ı tabiri caizse saksıya fesleğen gibi oturtmuş başkan

kim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !

hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.
Ya zaten dediğin gibi olmasa ne olur 3 ayda bir başkan mı değiştirilir? İzlanda tarihi böyle demokrasi görmemiş hala seçim istiyor fmciler :)

bi 55ten emin degilim bir de al sat hesabinda sadece 400 bin +'da olup olmadigimiz hususundan
onun haricinde cvplarin hepsi gayet net idi
tabi bekledigi cvp APO profesyonel biri degil o yuzden adam alamadik olanlar icin cvplar muallak olabilir

kral

baskan kalsin Albayraki sutlayalim

@Uğur Yılmaz

Diger konudaki mesaja cevap yazayim

Renktas yanlis planlama yapildigi ortada fakat hepimiz biliyoruz ki teknik heyet ve taraftar emre akbaba'yi cok istedi

Taraftar emre akbaba konusunda baski yapti,hoca da isteyince ve fener den dolayi sidik yarisi olunca 4 milyon euro'ya transfer edildi

Transfer dönemine cavanda'yi satip yerine ayni fiyata yuto'yu alarak basladik,daha sonra 800 bin euro'ya onyekuru kiralandi

Onyekuru transferi aslinda dogru yolda oldugumuzu gösteriyordu ama oyuncu satamadigimiz icin bunun devami gelmedi

800 Bin alan cavanda'yi 2.5'a satabiliriz ama 3-4 milyon kazanan feghouli ve belhanda bu Paralari arap ülkeleri disinda kazanamaz

Adamlar 28 yasinda dogal olarzk kalmayi tercih ettiler,üstüne birde emre akbaba transferi Gerceklesince piyasasi olan bir oyuncu'nun satilmasi gerekiyordu,sorun cikaran gomis satildi ben burda herhangi bir yanlis görmüyorum

Emre akbaba transferinden neden vaz gecilmedi diyebilirsin,onu da hoca ve taraftar israrla istedi yani bu transfer gerceklesmese yine yerden yere vurulan yönetim olacakti simdi oldugu gibi

Dedigim gibi onyekuru transferinden yola cikarak diyorum dogru bir politika ile basladik transfer dönemine ama emre akbaba transferi icin ödenen bonservis bu dogru yoldan sapmamiza neden oldu

Umarim takim Ocak ayinda iyi durumda olur ve forvetsizlik konusu cözülür cünkü iyi niyetli bir baskan var

Aysal ve dursun gibi sacma sapan harcamalar yapmayan,kulube Finansal Zarar vermeyen bir baskan destegi hak ediyor

Tam bir süper kahramansın üstat, flash esintileri sunuyorsun hürmetler.

Sana hakkım helaldir bu arada.
Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt