Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Çünkü 10 parmak yazabiliyor, hızlı düşünebiliyor ve başlık kapatan-açan moddan hızlı davranabiliyorumUğur kapalı başlığa nasıl yazabiliyor?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü 10 parmak yazabiliyor, hızlı düşünebiliyor ve başlık kapatan-açan moddan hızlı davranabiliyorumUğur kapalı başlığa nasıl yazabiliyor?
forum kurallarini cignemeyelim ltf.Çünkü 10 parmak yazabiliyor, hızlı düşünebiliyor ve başlık kapatan-açan moddan hızlı davranabiliyorumBir daha düşün kiminle düelloya tutuştuğunun resmidir
![]()
Onceden hazirlamis - buyuk ihtimal -
Tam bir süper kahramansın üstat, flash esintileri sunuyorsun hürmetler.Çünkü 10 parmak yazabiliyor, hızlı düşünebiliyor ve başlık kapatan-açan moddan hızlı davranabiliyorumBir daha düşün kiminle düelloya tutuştuğunun resmidir
![]()
OOO Sinan efendi alıntı yapmasını da bilirmişUlan ne linki kulübe 2 gün önce uefa yayın geliri meblağını gönderdi dedi özel yazışma canlı yayında hani şu trtde 2 saat önce başlayan az önce biten
nasıl işine gelince alıntı yapabiliyormuşsun ha
o değilde sizin derneğin genel kurulda kaç oyu vardı
hürmetler
Evet 50 değil 55 çünkü 5 ne ki? sadece yaklaşık o da yaklaşık 40 trilyon zırt çerez parası sehven yazılabilir yani...Bonusları da yanlış toplamışız ya ordan hesap biçelim üstat55 güzel bir rakam
Ya zaten dediğin gibi olmasa ne olur 3 ayda bir başkan mı değiştirilir? İzlanda tarihi böyle demokrasi görmemiş hala seçim istiyor fmcilerkim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !
hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.
Net olarak 2 3 güne belli olur detaylı BilgiEvet 50 değil 55 çünkü 5 ne ki? sadece yaklaşık o da yaklaşık 40 trilyon zırt çerez parası sehven yazılabilir yani...Bonusları da yanlış toplamışız ya ordan hesap biçelim üstat
Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaaTam bir süper kahramansın üstat, flash esintileri sunuyorsun hürmetler.
Sana hakkım helaldir bu arada.
kim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !
hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.