Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam münübüs şöförlüğünden gelip kendi sektöründe lider olmuş sıfırdan gelip dönemin başbakanı mesut yılmazla kanka olmuş yönetici olduğu her sene şampiyon olmuşuz fatih terim bile görevde olduğu her sene şampiyon olmamış ve bunu 20 yıl içinde apo başkan farklı yönetimler ve hocalarla başarmış farklı federasyonlarda ama o yasaklansı çünkü şaklaban sen ve senin gibi antifrizler yönetici olsun öyle mi :) hangi vasfınla :)

Antifriz ha. Antifriz ice ice bu hale gelmis olabildigini düsünüyorum.

siz-ne-anlat%C4%B1yonuz-la_242598_m.jpg

Baskanin dedigi bu ranking olayi tv yayin geliri uzerinden alinan para degil miydi? Ekstra gelir degil diye biliyorum Hatta alinacak yayin geliri azalacak muhabbeti yapiyorduk.

Afiyet bal seker olsun, sana da hayirli geceler.
İlla kaşınacağın spor forumunda çaktının anlamı vole çakmaktır terbiyesiz o anladığın manada sana girsin eğer kuruntu yapıyorsun diye kıvıracaksan yoksa da yalap şalap yarabbi şükür de hayırlı temenni mi geri aldım iyi geceler aysalcıdan dost ayıdan post olmaz bir kez daha ispatladınız...

Tatavayı bırak başkan fatih hocanın emrinde profesyonel bi transfer komitesi kur ve apoyu transferden uzak tut lütfen

İlla kaşınacağın spor forumunda çaktının anlamı vole çakmaktır terbiyesiz o anladığın manada sana girsin eğer kuruntu yapıyorsun diye kıvıracaksan yoksa da yalap şalap yarabbi şükür de hayırlı temenni mi geri aldım iyi geceler aysalcıdan dost ayıdan post olmaz bir kez daha ispatladınız...

Senin icin fesat ise benim sucum ne.

Antifriz iciyorsun ya ona afiyet olsun dedik. Sana da yaranamiyoruz ha, hangi kisiligine denk geldiysem yine.

Senin icin fesat ise benim sucum ne.

Antifriz iciyorsun ya ona afiyet olsun dedik. Sana da yaranamiyoruz ha, hangi kisiligine denk geldiysem yine.
Zaten bu cevabına peşinen yazmıştım ama başka şey içiyorsun hehalde kafan iyi...İyi gecelerin iyisini de aldım...geceler...

Bu kim la degisik bi insana benziyor

sevabı ve günahıyla başkanımızdır.severiz kendisini.yönetimde transfer konusunda daha çok iş bilen kimselere yer verirse önleri açıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt