Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.591
- 1.488
- 1.563
2019 sene başı forvetsiz kaldık bu sene başı orta saha yoktu onun haricinde 2020 lig başı başı ve bu sene devre arasından sonra en iyi kadro bizdeydi burdada cengiz haklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 1 sene stopersiz, 1 sene ortasahasız, 1 sene forvetsiz bırakan kimdi.
Ne transfer ettin ya
Getirdiklerin de hep son gün transferi bir tane kampa yetişen adam akıllı transfer mi var
Yani? benim dediğimle bu yazılanın ne alakası varZaten rizeye, kayseriye, genclere karsi ustunluk saglayabilecek kadromuz yoktu tabi 2.devre. Onlara karsi elinde Falcao, Mustafa, Halil, Marcao, Muslera, Lyundama , Kerem, Onyekuru yeter mi hic?
Messi, Ronaldo falan olmaliydi ki hocamiz galip gelsin rizeye, ankaragucune karsi falan !
Yani? benim dediğimle bu yazılanın ne alakası var![]()
Stopersiz, santraforsuz dedigin kadroyu yazdim oraya. Ankaragucu, hatay, rize gibi takimlara yenilen kadroyu!!
Baya eksikmisiz di mi bu ust duzey takimlara karsi!! Hocamiz yonetim yuzunden ne kadar kotu kadroyla bu muhtesem takimlara karsi mucadele vermis gercekten!
Vallah son Ocak transfer dönemi ve 2019 yaz transfer dönemi haric hep beceriksizliginiz yüzünden takimin en az bir yeri hep eksik kaldi 3 senedir.
Hatirlatmak isterim Porto'lu Schalke'li Lokomotif'li lokum gibi CL grubundan sirf forvetimiz yok diye cikamadik. Böyle kolay bir gruba düsmemistik yillardir. Ocak ayinda ve gecen sene yaz döneminde yaptiginiz transferlerin hepsi de son saniye transferleriydi, bunu da unutmayalim.
Hocanin ortaya koydugu performans evet kötü ama sizinki ise yerin dibinin altinda. Yag gibi üste cikmaya gerek yok, hele hele hocamiz kimi istediyse aldik sözü kadar küstah birsey olamaz. Siz degil miydiniz 1 aydan fazla hocanin cok istedigi Alan'in pesinden kosup adami alamayan?