Mustafa Cengiz: "Hocamız kimi istediyse transfer ettim"

2019 sene başı forvetsiz kaldık bu sene başı orta saha yoktu onun haricinde 2020 lig başı başı ve bu sene devre arasından sonra en iyi kadro bizdeydi burdada cengiz haklı

evet çikolata ile ick almaya çalışmıştın en son.

S.Etinne ile sıkıntı çıkmasa Mohamed'i de alamayacaktınız. Onye'yi sezon başında alsaydınız belki de şampiyonduk. Şimdi geri gitmesi gündemde. Geçmiş sezonlara hiç girmeyelim 2019 harici yazları can cekiştik nöbette.

Son düzenleme:
Ulan 1 sene stopersiz, 1 sene ortasahasız, 1 sene forvetsiz bırakan kimdi.

bu konuda tamamen haklı ama kendi yönetimi de başarısızdı malesef.

Ulan 1 sene stopersiz, 1 sene ortasahasız, 1 sene forvetsiz bırakan kimdi.

Zaten rizeye, kayseriye, genclere karsi ustunluk saglayabilecek kadromuz yoktu tabi 2.devre. Onlara karsi elinde Falcao, Mustafa, Halil, Marcao, Muslera, Lyundama , Kerem, Onyekuru yeter mi hic?

Messi, Ronaldo falan olmaliydi ki hocamiz galip gelsin rizeye, ankaragucune karsi falan !

Ne transfer ettin ya
Getirdiklerin de hep son gün transferi bir tane kampa yetişen adam akıllı transfer mi var

Etobo yu aldi ya gurur duyuyordur , orta saha dedin sana EPL leden adam getirdik ..
Santrafor dedin diagne ve falcao gibi krallari getirdik.. Daha ne yapabilir ki..

Baskanimin gider ayak botokslununda donustugu gibi medya maymunu olmak icin cabalamasi kahir verici.

Hain ve ekibi utanmadan yalan söylüyor ama daha acısı bu haşne inananlar olması . Diagne,etebo falan hep hoca istedi di mi nolur alın falan demiştir hatta . Hainsiniz HAİN

Zaten rizeye, kayseriye, genclere karsi ustunluk saglayabilecek kadromuz yoktu tabi 2.devre. Onlara karsi elinde Falcao, Mustafa, Halil, Marcao, Muslera, Lyundama , Kerem, Onyekuru yeter mi hic?

Messi, Ronaldo falan olmaliydi ki hocamiz galip gelsin rizeye, ankaragucune karsi falan !
Yani? benim dediğimle bu yazılanın ne alakası var :ROFLMAO:

Hataya yenilmissin, rizeye yenilmissin, ankaragucune yenilmissin, sivasla, karagumrukle berabere kalmissin Falcaolu, Muhammedli, Halilli, onyekurulu, keremli, Taylanli, Gedsonlu, Emre kilincli, Marcaolu, Muslerali, Lyundamali kadronla.

Ama sorun sadece yonetimdeymis!!

Messi, Ronaldo falan almamislar!!

Ustelik bu kadro maclarin %90 ninda vasat bile futbol oynayamadi !

Yani? benim dediğimle bu yazılanın ne alakası var :ROFLMAO:

Stopersiz, santraforsuz dedigin kadroyu yazdim oraya. Ankaragucu, hatay, rize gibi takimlara yenilen kadroyu!!

Baya eksikmisiz di mi bu ust duzey takimlara karsi!! Hocamiz yonetim yuzunden ne kadar kotu kadroyla bu muhtesem takimlara karsi mucadele vermis gercekten!

Dursun sonrası Mustafa'nın başkan olması büyük talihsizlik.

Takıma tüm kiralıkları doldurdun. Senin döneminde hiç satış yapıldı mı ? Aldığın kimi satabilirsin şu an ?

Takımda kim var satıp para edecek ? Belki Taylan hoca başarısı. Marcao belki. Ozan zaten altyapı.

Gittiler Diagne'ye 13 gömdüler. Falcao'yu Terim istedi mi bilmiyorum ama takımın dengesini bozdu. Babel gibi yaşlı ve bir daha satılamayacak adamı aldılar.

Ayrıca takım hiç bir zaman kamp yapamadı. Takım sezon başı yalpaladı. Çünkü sen transferleri hep son gün yaptın.

Terim'in hataları var mıdır ? Kesinlikle. Takım 2 yıldır duran toptan gol atamıyor. Burada Terim suçsuz demem ama sen Mustafa sen inanılmaz bir adamsın.

Geldiğimiz noktada Trabzonspor , Fenerbahçe'nin bizden iyi kadrosu var. Beşiktaş'ta da şampiyonluk gelirleri olacak.

Senin gittiğin gün bayramımız olacak Mustafa.

Vallah son Ocak transfer dönemi ve 2019 yaz transfer dönemi haric hep beceriksizliginiz yüzünden takimin en az bir yeri hep eksik kaldi 3 senedir.

Hatirlatmak isterim Porto'lu Schalke'li Lokomotif'li lokum gibi CL grubundan sirf forvetimiz yok diye cikamadik. Böyle kolay bir gruba düsmemistik yillardir. Ocak ayinda ve gecen sene yaz döneminde yaptiginiz transferlerin hepsi de son saniye transferleriydi, bunu da unutmayalim.

Hocanin ortaya koydugu performans evet kötü ama sizinki ise yerin dibinin altinda. Yag gibi üste cikmaya gerek yok, hele hele hocamiz kimi istediyse aldik sözü kadar küstah birsey olamaz. Siz degil miydiniz 1 aydan fazla hocanin cok istedigi Alan'in pesinden kosup adami alamayan?

Neredeyse demeliydi. Forvetsiz sezon yine de sampiyon olduk. Fakat bu sene orta saha mutlaka alinmaliydi.
Ortada %100 cift tarafli hata var. Normal sartlarda ikisi de %100 gitmeli

Stopersiz, santraforsuz dedigin kadroyu yazdim oraya. Ankaragucu, hatay, rize gibi takimlara yenilen kadroyu!!

Baya eksikmisiz di mi bu ust duzey takimlara karsi!! Hocamiz yonetim yuzunden ne kadar kotu kadroyla bu muhtesem takimlara karsi mucadele vermis gercekten!

Her sayfaya 5 er adet yazarsan bence olay daha iyi anlasilir arkadasim.

Vallah son Ocak transfer dönemi ve 2019 yaz transfer dönemi haric hep beceriksizliginiz yüzünden takimin en az bir yeri hep eksik kaldi 3 senedir.

Hatirlatmak isterim Porto'lu Schalke'li Lokomotif'li lokum gibi CL grubundan sirf forvetimiz yok diye cikamadik. Böyle kolay bir gruba düsmemistik yillardir. Ocak ayinda ve gecen sene yaz döneminde yaptiginiz transferlerin hepsi de son saniye transferleriydi, bunu da unutmayalim.

Hocanin ortaya koydugu performans evet kötü ama sizinki ise yerin dibinin altinda. Yag gibi üste cikmaya gerek yok, hele hele hocamiz kimi istediyse aldik sözü kadar küstah birsey olamaz. Siz degil miydiniz 1 aydan fazla hocanin cok istedigi Alan'in pesinden kosup adami alamayan?

Amac kotulemekse yerden yere vurmak icin her yerden birsey bulunur. Sinekden yag cikarilir.
Amac ovmekse olmadik yerlerden methiyeler dizilir, sanirsin buyucu, ermis insan..

Geri
Üst Alt