- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
BiliyoruzMustafa Cengiz: Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BiliyoruzMustafa Cengiz: Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum.
mazoşist misin ? daralma varsa kapa diyorumbu adam dinleyip daralmıyorsan sıkıntıların olabilir
Oyle bisey olmazHocayı gönderip yenisini getirecek. Yeni yönetimin elini kolunu bağlayacak.
Hem aday değilim diyor hem devam etmem diyor kafayı sıyırdı adam!Terimle devam etmem ben dedi.
Bizde başkan ile devam etmiyoruz zati,dusuncesinin onemi yokMustafa Cengiz: "Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum."
sıkıntılısınmazoşist misin ? daralma varsa kapa diyorum
Devam etmicem dedi. Hocanın sözleşme bitiyo bu 19 hazirana kadar devam ediyoOyle bisey olmaz
vasıfsız herif ya gs başkanı diye laf etmeyecekmişiz bu mu koskoca gsnin başkanı bu adam sadece topal ördekYönetimin başında Cengiz değilde çaycı Hüseyin bile olsaymış şampiyonmuşuz
Ayip ediyorsun. Sen izlerken daraliyorsan okeu de izleyip bu herife katlananlar sikintilidir demen ayip oluyor.sıkıntılısın
Kanuna göre, yasal olarak seçime kadar bunu yapma hakkı varmış. Şimdi onu açıkladı, transfer için dedi ama bu da transfer zatenOyle bisey olmaz