Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Mustafa Cengiz: "Ben ayın 1'i itibarıyla Fatih Hoca'yla devam etmeyi düşünmüyorum. Ayın 1'inde yasal olarak görev sürem doluyor. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik içimiz rahatladı"

Ftle çalışmıcam diyince cengizci mi oldun
Like kasmak icin dostuna boyle aptalca sorular sormaya devam et. Sene basinda yazdiklarim belli baskanon konusunda yazdiklarim belli ac oku gotunden element uydurmadan once.

Herif yarini gorur mu gormez mi belli degil saglikli dusunmedigi konusmadigi da ortada hala herife akil almaz sözler soyleniyor. Herifi bu kadar ciddiye alip kuduranlar komik geliyor yaw adam ne halde farkinda degil misiniz kelimeleri tamamlayamiyor herif

Arkadaşlar siz düşünüyor musunuz ki başkan adayları Terim ile çalışmak istiyor Aysalla Cengizle Cecchi Gori ile kavga dövüş ayrılan adamla hangi başkan çalışmak ister ? Aynılarının kendilerinin başına gelmeyeceğini bilmeyecek kadar enayiler mi
Tamamen taraftar tepkisi çekmemek için Terim Terim diyor hepsi işte.

Like kasmak icin dostuna boyle aptalca sorular sormaya devam et. Sene basinda yazdiklarim belli baskanon konusunda yazdiklarim belli ac oku gotunden element uydurmadan once.

Herif yarini gorur mu gormez mi belli degil saglikli dusunmedigi konusmadigi da ortada hala herife akil almaz sözler soyleniyor. Herifi bu kadar ciddiye alip kuduranlar komik geliyor yaw adam ne halde farkinda degil misiniz kelimeleri tamamlayamiyor herif
Ne kızıyon lan

Ruh halimi bilmiyon mu oturur ağlarım şimdi

Adam haklı kimi isterse getirdi terim kendini aklamak için suçu başkalarına attı Canaydın Ünal aysal a aynısını yaptı başkanda bilerek uğraşıyor iyide yapıyor diğer gelecek başkan da tehlikede terim onuda harcar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa başkan sadece kendisini değil ondan sonra gelecek yönetimleri de düşünüyor. O da bilirdi Dursun gibi paraları harcayıp sonra kulübü bataklık içinde bırakmasını. FT olayında da ben yandım siz yanmayın diyor.

Mustafa Cengiz: "Ben ayın 1'i itibarıyla Fatih Hoca'yla devam etmeyi düşünmüyorum. Ayın 1'inde yasal olarak görev sürem doluyor. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik içimiz rahatladı"
E daha ne mistik,secimden sonra yallah

Arkadaşlar siz düşünüyor musunuz ki başkan adayları Terim ile çalışmak istiyor Aysalla Cengizle Cecchi Gori ile kavga dövüş ayrılan adamla hangi başkan çalışmak ister ? Aynılarının kendilerinin başına gelmeyecek kadar enayiler mi
Geçiş dönemi 1 sene falan idareten çalışıp postalama peşindeler. Taraftardan ziyade terimle çalışmayacagim diyen adamın seçime girmesine gerek yok 100 tane falan oy alır.

Mustafa başkan sadece kendisini değil ondan sonra gelecek yönetimleri de düşünüyor. O da bilirdi Dursun gibi paraları harcayıp sonra kulübü bataklık içinde bırakmasını. FT olayında da ben yandım siz yanmayın diyor.
Ne içinde bıraktı pardon da?

Hayatında hiç bilanço mu okudun

3 senede ne kadar zarar ettik zerre fikrin var mı?

Ezbere boş boş konuşmaktan başka bir halt yaptığınız yok.

Arkadaşlar siz düşünüyor musunuz ki başkan adayları Terim ile çalışmak istiyor Aysalla Cengizle Cecchi Gori ile kavga dövüş ayrılan adamla hangi başkan çalışmak ister ? Aynılarının kendilerinin başına gelmeyecek kadar enayiler mi
Buna maalesef ben de katılıyorum.Adaylar tepki çekmemek için Terim ile devam edeceğiz diyorlar, tamamen taraftara oynuyorlar.Halimiz ne olacak hiç bilmiyorum, acaba şampiyon olmamak mecbur sorunları halının altına süpürmediğimiz için hayırlı mı oldu diye düşünüyorum..

Iyi tamam cengizin dedigi olur o zaman,yeni hoca getirir,secim yapılırken de rekor oyla secilir.bunu mu yazayim ölüp gidecek adama
Şuanda görünen o maleaef, ama diğer başkan gelince yine kaos ne yaptıkları belli değil ha bunu da hocayı seven ama başarısız bulan biri olarak söylüyorum, benim gözümde teknik, idari, futbolcu hepsi bu sene başarısız

Hala Dursun u övenler var forumda arsaları yok parasına sattı uçuk sözleşmelerle kulübü borç batağına soktu, mc yenj araziler kazandırdı florya yı kurtardı üstelik, amatör branşlarda başarısız oldu sadece oda futbol takımının bitmek bilmeyen istekleri yüzünden ama gene yaranamadı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt